Джурасик свят: Рухналото кралство

Покрай премиерата на „Междузвездни войни: Последните джедаи” повечето студия, било то големи или малки, ще се напънат да извадят реклами на предстоящите си хитове или просто заглавия, на които държат, а един от филмите, който се очаква да бъде представен с първи трейлър е най-новият филм от поредицата „Джурасик парк“ и директно продължение на мега-блокбастъра „Джурасик свят”  – „Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom”).

Все още не е ясно кога точно ще дебютира трейлърът на филма на Хуан Антонио Байона, но най-логичните прогнози са за седмицата преди 15 декември. В подкрепа на тази прогноза се явява и разпространеният от продуцента и ко-сценарист на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ (както и режисьор на „Джурасик свят”) Колин Тревъроу поглед, който, по случай предстоящия в Щатите Ден на благодарността, представи изключително кратичко тийзърче, което ни разкрива първи реален кадър от филма. На него виждаме героя на Крис Прат Оуен Грейди да гали малко, сладко бебе рапторче.

На този етап няма какво да коментираме, ще направим това, когато излезе първият трейлър. Междувременно очакваме да се появят и няколко от традиционните трейлър тийзъри от по 15-тина секунди. Едва ли ще отразяваме всеки от тях, но със сигурност ще спретнем една новина, когато се натрупат два-три. Докато чакате, може да разгледате новините ни, свързани с филма, където ще откриете всякаква любопитна информация и рекламните материали, които сме виждали до момента.

Режисьор на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom”) е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Премиерата е 22 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *