Джъстин Кързел
Джъстин Кързел

Когато заглавието на една новина в западните медии започва с името на по-млад и доста по-неопитен актьор, започваме да се замисляме как безумно бързо минава времето и как неподходящия избор често изиграва лоша шега на авторитетни и обичани имена в киното. Ръсел Кроу е прекрасен актьор, ала желанието му да се включи в „чудовищата” на Universal може би не е най-атрактивната стъпка в изключителната му творческа биография, изпълнена със страхотни роли и награди.

Междувременно откриваме новина при Deadline, че Кроу ще се присъедини към екипа на Джъстин Кързел за предстоящата идея да оживее на екран (отново) Нед Кели. Бъдещият филм ще се нарича „True History of the Kelly Gang”, а Ръсел Кроу ще влезе в ролята на прочутия престъпник, познат в целия свят. В основата на сценария е награждавания едноименен роман, който разказва историята на Нед от негова гледна точка – историята на семейството му и на израстването му в колониалните земи на Австралия.

Сред актьорите, които ще работят заедно с Кързел и Кроу, са Джордж МакКей, Никълъс Холт и Еси Дейвис. За момента няма определена премиерна дата на този предизвикателен нов поглед към част от австралийската история, но снимките трябва да започнат през март 2018 във Виктория, Австралия. Последният разказ, който излиза пред очите ни на тема Нед Кели и неговите момчета, беше реализиран преди почти 15 години с участието на Хийт Леджър и Орландо Блум, но да си признаем честно – имаме много блед спомен за филма.

Надяваме се Джъстин Кързел да „измие” по-скоро срама от злощастно реализирания „Assassin’s Creed”… Очакваме с нетърпение и Кроу в нова, предизвикателна роля – беше прекрасен с Райън Гослинг в „The Nice Guys” и се надяваме да кажем същото за „Boy Erased” на Джоел Еджъртън.

Нед Кели
Нед Кели

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *