Пълен нецензуриран трейлър на „I, Tonya” на Крейг Гилеспи с Марго Роби

от на 2017-11-02
 
I, Tonya

Марго Роби и Себастиан Стан

Точно такава – смела, усмихната, безочливо дръзка и нецензурирана очаквахме да видим Марго Роби. В ролята си на Тоня Хардинг актрисата сякаш рязко продължава с тона на шантавата Харли Куин, поставена в съвсем различни време и среда. Дали биографичният филм на Крейг ГилеспиI, Tonya”, посветен на световноизвестната състезателка по фигурно пързаляне Тоня Хардинг, представлява мрачна комедия с елементи на кошмарен реализъм – това все още не можем да кажем със сигурност, но едно е ясно: винаги съществува риск истинските истории да предлагат досадни факти в хронологична последователност, а тук, с присъствието на Роби и (очевидно) с майсторството на Гилеспи (много харесваме „Lars and the Real Girl”) нещата са поставени в различна плоскост – трейлърът определено приковава вниманието и създава непреодолимо желание да се види филма в неговата цялост.

Виждате колко е заразително доброто настроение – особено когато наблюдаваш непоклатимата Алисън Джени в ролята на безскрупулната, тоталитарна майка (коментатори стигат дотам, че предричат оскарова номинация за най-добра поддържаща актриса) и (уж) крехката, невинна девойка, която се оказва, че може да си служи добре с пушка и няма нищо против да го демонстрира. От видяното дотук можем сериозно да заявим, че държим да гледаме „I, Tonya” на голям екран и заради красотата на фигурното пързаляне, и заради очакваните великолепни конфликтни ситуации, които сме сигурни, че ще ни заредят с количества адреналин и енергия. Склонни сме да напомним официалния синопсис, за да се чувстват всички напълно информирани какво могат да очакват от филма:

В основата на „I, Tonya” са невероятните, но истински събития, свързани със един от най-сензационните скандали в историята на спорта. В мрачно-комедиен тон са пресъздадени подробности около американската фигуристка Тоня Хардинг, нейното прочуто изпълнение на троен Аксел в състезание и нелепо замисленото и зле изпълнено нападение срещу нейната съперничка за Олимпийските игри Нанси Кериган. Марго Роби поразява всички с превъплъщението си в изпълнената с хъс и енергия Хардинг, Себастиан Стан е в ролята на буйния Джеф Гилули, бившият съпруг на Тоня, а Алисън Джени се появява като майката с отровен език ЛаВона Голдън. Оригиналният сценарий е дело на Стивън Роджърс, а филма на Крейг Гилеспи е абсурден, дързък и проницателен портрет на Хардинг – нейния живот, заедно със славата и омразата, които я преследват…

I, Tonya

В „I, Tonya” участват още Кейтлин Карвър – в ролята на Кериган, Пол Уолтър Хаузър, Джулиан Никълсън, Божана Новакович и Боби Канавале. Neon пускат филма на голям екран от 8 декември – навреме за всякакви сезони с различни награди.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Lukrecia
  2017-11-02 at 11:16

  Жестоко !!!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-11-02 at 17:54

  Изглежда гледаемо, макар да не мога да трая самата Хардинг.

  Отговор

 • TTT
  2017-11-02 at 19:48

  Май, май ще е трепач :)

  Отговор

 • Жунжан
  2017-11-02 at 22:21

  Да я бяха загрозили, че да замяза поне малко на оная гад.

  Отговор

 • TTT
  2017-12-27 at 18:27

  Дано да го пуснат по кината – един от филмите на годината, ако не и филмът на годината. Блестяща режисура, смазваща атмосфера и скорост на разгръщане на действието, върховна Марго. Scorsese would be proud.

  Отговор

Коментирайте