Официален поглед към Детстроук на Джо Манганело

от на 2017-11-26
 
Зак Снайдър и Джо Манганело на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“

Зак Снайдър и Джо Манганело на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“

Няма да е преувеличение, ако кажем, че едно от най-хубавите и наистина вълнуващи неща в „Лигата на справедливостта“ беше последната сецна след надписите, когато видяхме избягалия от затвора Лекс Лутър в компанията на обичания от нас, притежаващ брилянтен ум и невероятни физически способности наемник Слейд Уилсън, познат най-вече като алтер-егото си Детстроук (Deathstroke).

Тази сцена ни накара силно да се надяваме, че DC, които, имаме чувството, са в тотален нокдаун и нямат никаква идея какво точно се случва, най-накрая ще се стегнат, ще изчистят кочинката в „градинката“ си и ще организират и развият филмовата си вселена подобаващо, така че да можем да видим Детстроук (дали в изпълнение на Джо Манганело или на някой друг) в по-голяма роля – дали като основния злодей в предстоящия „The Batman“ на Мат Рийвс или соло в „Deathstroke“, за който се говори, че ще бъде режисиран от майстора на екшъна Гарет Евънс.

Надежди, че поне един от тези филми ще се случи и няма да си останем само с една сценка, ни дава самият Джо Манганело, който публикува своя снимка като Детстроук на официалния си туитър акаунт.

Джо Манганело като Детстроук (Deathstroke)

Джо Манганело като Детстроук (Deathstroke)

Да, кадърът е точно от въпросната финална сцена, но не смятаме, че Манганело би се „похвалил“ по подобен начин, ако беше сигурен, че ще си остане само с тази кратка поява – някак ни се струва хем странно, хем срамно. Но както и да е, вярваме, че скоро ще стане ясно какво се случва. DC не могат да си позволят да се мотаят още дълго.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте