Еди Редмейн и Фелисити Джоунс
Еди Редмейн и Фелисити Джоунс

Когато един тандем работи добре – хубаво е да се пробва отново в действие. Това е правило, което не винаги се спазва в безбрежните кинаджийски пространства, но от време на време попадаме на изключения. Според Variety и Deadline, двамата главни актьори от Оскаровия „Теорията на всичко” – Еди Редмейн и Фелисити Джоунс, са в преговори за нов оригинален филм, който ще бъде продукция на Amazon Studios. Заглавието е интригуващо – „The Aeronauts”, сценарист на историята е Джак Торн („Wonder”, „How I Live Now”), а режисьор на филма ще бъде Том Харпър („War & Peace”).

Двамата актьори ще влязат в ролите на Амелия Рен и Джеймс Глейшър, които през 1862 година потеглят на едно изключително пътешествие, за да разкрият тайните на… небето. Всъщност Рен е пилот на балон, а Глейшър е учен и заедно успяват да се изкачат по-високо от всички експериментатори, които въобще са дръзвали да пътуват с отворен балон. Откритията им са наистина изумителни, но когато достигат най-високата точка в атмосферата и своето пътуване, те са принудени да водят епична битка за оцеляването си…

Фелисити Джоунс доказа, че е доста добра като бунтовник срещу познатата на поколения киномани галактическа империя в „Rogue One: История от Междузвездни войни”, а на Еди Редмейн му идеше отръки да овладява доста магически сили във „Фантастични животни и къде да ги намерим” – обединените сили на някои от предишните им герои могат да се окажат от полза за новото авантюристично пътешествие. Шегата настрана – и двамата са прекрасни актьори, а обещанието за приключение в небето звучи чудесно, затова ще се въоръжим с търпение и ще следим отблизо новините за развитието на „The Aeronauts”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *