Mosaic - Стивън Содърбърг

В края на август самият Стивън Содърбърг разкри подробности около неговия доста интересен проект/експеримент съвместно с HBO „Mosaic”, който позволява на зрителя сам да определя посоката, гледната точка, а в някои случаи и финала на историята. Както самият Содърбърг отбелязва, такъв тип разкази съществуват отдавна, но сега новите технологии позволяват един доста по-елегантен и интуитивен метод за въвличане на зрителя.

Доскоро не бяхме сигурни как точно ще работи „Mosaic”, в центъра на който е едно убийство, но вчера дебютира първият трейлър, който по доста добър начин илюстрира цялата идея.

Ако ви е любопитен сюжетът, но не си падате по такъв тип интерактивност, не се притеснявайте, припомняме, че „Mosaic” ще има и традиционна, линеарна версия във формата на мини-сериал от шест части, която ще се излъчи по НВО. В ролите са Шарън Стоун, Гарет Хедлънд, Фредерик Уелър, Бо Бриджис, Пол Рубенс, Дженифър Ферин, Дейвид Ратрей, Мая Казан и др.

Като почитатели на Стивън Содърбърг, лично ние ще сме на линия и за двете версии.

Mosaic - Стивън Содърбърг

Премиерата на сериала „Mosaic” ще бъде през януари 2018, а интерактивната версия би трябвало да е достъпна още в края на тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments