Съдейки по усилието, което положихме най-накрая да се назлъндисаме и да седнем да пишем тази новина, наистина май нещо се „счупихме“ по отношение на отразяване развитието на „The Predator“ на Шейн Блек, а в началото изпитвахме доста голям ентусиазъм. Каква е причината за изоставането ни не сме съвсем сигурни, но няма и значение, важен е фактът. Макар че реално не е имал кой знае какво за отбелязване като новини около филма – една-две официални снимки зад кулисите и няколко нови актьорски попълнения – и сега, при появата на първото по-значително нещо, ние сме на линия.

Вчера 20th Century Fox  разпространи „motion poster“ (ние на това му викаме динамичен плакат) на „The Predator“, в който силно разклонена мълния образува образа на Хищника. Между другото, този „motion poster“ е вариант на плаката от Brand Licensing Expo в Лондон, снимки на който циркулират в нета от известно време.

Този постер е и поредното потвърждение на едно от малкото неща, които знаем за сюжета, а именно, че действието ще се развива в градска среда. Също така знаем, че „The Predator“ ще бъде с рейтинг „R“,  няма да е пълен „рибут“ на поредицата, а ще е продължение на филмите с Арнолд Шварценегер и Дани Глоувър, както и че в сценария има обяснение защо заглавието е в единствено число.

Ето няколко пропуснати снимки.

$ 18512387_1885164491696934_3412391150630207488_n

Stone killers with serious acting chops -- but which of them will be chopped... by THE PREDATOR? (See what I did there?)
Stone killers with serious acting chops – but which of them will be chopped… by THE PREDATOR? (See what I did there?)

Режисьор на „The Predator“ е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси и др.

Премиерата е 3 август 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments