Гал Гадот

Макар чаровната и сексапилна Гал Гадот да е пред очите ни особено често в ролята на Жената чудо – след соло-изпълнението й в началото на лятото и преди появата на „Лигата на справедливостта” през ноември, в нейните „бъдещи творчески планове” (слава богу!) се включват и други проекти, които съвсем не са част от DC-вселената на Warner Bros.

Преди известно време споделихме за нова идея на Джъстин Кързел – „Ruin”, като бъдещият му филм ще проследи бивш нацистки капитан в разрушената Германия след Втората световна война, който се опитва да изкупи собствените си престъпления като преследва оцелелите членове на командвания от самия него SS-овски „отряд на смъртта”. Именно в този трилър се очаква да се включи мис Гадот, но в каква роля и контукст – с такава информация не разполагаме в момента.

Сценаристи на „Ruin” са Матю и Райън Фирпо. Очаква се снимачният период на бъдещия филм на Джъстин Кързел да стартира в началото на следващата година, което означава, че снимките на „Wonder Woman 2” под режисурата на Пати Дженкинс ще могат да се случат според предварителния график през лятото на 2018.

На Гал Гадот й предстои да се включи и в екипа на „Deeper” – ще работи рамо до рамо с Брадли Купър по сценарий на Макс Ландис, а режисьор на проекта ще бъде любимецът на фестивалните специалисти Корнел Мундруцо. Можете да сте сигурни, че ако научим нещо ново, свързано с не-комиксовите проекти на Гадот, ще го доведем възможно най-бързо до знанието ви.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *