Първи трейлър на „Огненият пръстен: Революция” на Стивън С. ДеНайт с Джон Бойега

от на 2017-10-07
 

Огненият пръстен: Революция

Вчера на New York Comic-Con най-накрая дебютира първи трейлър на „Огненият пръстен: Революция” на Стивън С. ДеНайт, но за съжаление, рекламата не успя да покрие дори и ниските очаквания, които имахме за това продължение. Във филма на Гийермо дел Торо имаше сърце и душа, докато тук виждаме само една куха тенекия.

Преди да видите и да прецените за себе си, ето с две думи каква е историята: минали са десет години от Битката за Портала и океанът е спокоен, но не съвсем. Получила заслужени овации с победата над извънземните нашественици, програмата „Йегър” еволюира в най-могъщия и всеобщ проект за отбрана в човешката история. Призивът сега е отправен към всички най-добри и смели млади хора да се присъединят към програмата – и да се превърнат в следващото поколение герои. А когато страховитите „кайджу”-та се завърнат, човечеството ще бъде готово.

Jaegers, transform and roll out! Не искаме и ние да се „качваме на този влак”, но отрицателното (в днешно време положително едва ли съществува) „Трансформърс” усещане е повече от осезаемо. Да, когато имаш млатещи се големи роботи, сравнението е почти неизбежно, но лично за нас приликите са на повече от едно ниво. Даже смятаме, че видяното е по-близко до последните трансформърски аудио-визуални издевателства на Майкъл Бей, отколкото до първия „Огненият пръстен”. Във филма на Гийермо дел Торо имаше сърце и душа, докато тук виждаме само една куха тенекия.

Разочаровани сме и от Джон Бойега. Това е изненадващо, защото смятаме, че момчето има талант (доста го харесахме в „Междузвездни войни: Силата се пробужда”), но тук и за секунда не му повярвахме. Подборът на музиката също ни „бръкна в очите”. Ще ни прощават феновете на хип-хопа, ама не, благодаря! Дано като краен резултат „Огненият пръстен: Революция” да е по-различен от този трейлър.

Огненият пръстен: Революция

Огненият пръстен: Революция

Огненият пръстен: Революция
Режисьор на „Огненият пръстен: Революция” („Pacific Rim: Uprising”) е Стивън С. ДеНайт („Daredevil”), който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин, Кира Снайдър – идеята е на Гийермо дел Торо. В ролите са Джон Бойега, Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спени и др.

Премиерата е 23 март 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Kristiyan Atanasov
  2017-10-07 at 12:10

  Повръщам. „Трансформърс: Пасифик рим Едишън“. Аз като цяло съм противник и на първия филм, където някой актьорски достойнства, както и скрипта ме караха да кринджвам тежко, но пък боищата, роботите и кайджутата ме караха да джизна, дважди по-тежко. Но тук няма нищо такова.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-10-07 at 12:33

  Изглежда ужасно.

  Отговор

 • radi
  2017-10-07 at 16:02

  Махнаха Дел Торо , за да го направят по-фън :)

  Отговор

 • Ivcho
  2017-10-07 at 21:24

  През цялото време имах усещането че гледам трейлър на Power Rangers. Защо не са запазили мрачната атмосфера от първата част? Прекалено шарено са го направили. Ще видим.

  Отговор

Коментирайте