Нов трейлър и плакат на „Черната пантера” на Райън Куглър

от на 2017-10-17
 

Черната пантера

След като се отличи като един от най-интересните акценти в „Първият отмъстител: Войната на героите“, принц Т’Чала и алтер егото му Черната пантера (Чадуик Боузман) се завръщат за солово приключение в „Черната пантера”, бележещ следващата стъпка в разширяването на кино-вселена на Marvel.

Филмът на Райън Куглър следва Т’Чала, който след смъртта на баща си, краля на Уаканда, се завръща у дома при изолирания, технологично напреднал африкански народ, за да наследи трона. Но когато се появява могъщ отколешен противник, който е решен да „започне света отначало”, Т’Чала е въвлечен в конфликт, в който съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск, а качествата му като крал – и Черната пантера – са поставени на изпитание. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да гарантира сигурността на своя народ и начина им на живот.

Вече сме виждали  една реклама на „Черната пантера”, но новият трейлър е по-подробен и  дава малко по-добра представа какво да очакваме от филма.

Ох, аман от тази мода с хип-хоп парчетата. Като захапят нещо в тези реклами и няма пускане, братче. Направо е ужасно. Не, че с някаква друга музика, трейлърът щеше да стане много по-добър, но все пак…

По същество, като изключим различните елементите от африканската култура, които са вплетени на няколко нива във филма и придават на атмосферата известна доза свежест, не виждаме нищо в този трейлър, което да предполага, че „Черната пантера” ще бъде различен от останалите заглавия от марвелския конвейер. Но от студиото са напипали формулата, която им носи успех и разбираме защо продължават да действат на сигурно (а те го правят дори и когато привидно изглежда, че пробват нещо „различно” и „смело”).

Вижте и един плакат, който, също като трейлъра, не е особено вдъхновен и мяза на повечето постери на Marvel.

Черната пантера

Режисьор на „Черната пантера” („Black Panther“) е Райън Куглър („Fruitvale Station”, „Крийд: Сърце на шампион”), а в ролите са Чадуик Боузман, Данай Гурира, Лупита Нионг‘о, Майкъл Б. Джордън, Анди Съркис, Мартин Фрийман, Даниел Калуя, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Анджела Басет, Форест Уитакър и др.

Премиерата е 16 февруари 2018 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2017-10-17 at 10:39

  Как сладко м/у редовете се чете „Марвел съкс, ДиСи рулз“

  Отговор

  • alejuve
   2017-10-17 at 10:42

   От много време го казвам.


  • Riddick
   2017-10-17 at 10:55

   имаше един як колаж във ФБ, Бен Афлек и RDJ се прегърнали, и някакъв надпис от рода „няма война, ДиСи феновете гледат също Марвелски филми, както и Марвел феновете ДиСи филми“
   И аз съм от тези, но запагам на Тор за тази година, стискайки палци и Лигата да се получи


  • alejuve
   2017-10-17 at 11:10

   И аз съм така. Ма мисля, че ДС рано си изпукаха патроните и за напред няма с какво да развълнуват феновете. Смятай ако Лигата се издъни… самостоятелните филми за Светльо и Аквата и Едноокия нямат шанс.


  • k_rza4el$i
   2017-10-17 at 20:58

   Как нема да се издъни Лигата, като неграмотният се е направил отново на оригинален, променяйки Steppenwolf, origin -а на Светкавицата и Киборг?!


 • Kal-El
  2017-10-17 at 11:23

  Една „фенка“ в туитър написа, че е много щастлива от липсата на бели жени на плаката. Тя самата е мулат, ама…

  Отговор

 • Начев
  2017-10-17 at 12:55

  Страхотен трейлър :) Изглежда около 200 пъти по-добре от „Justice League“ :)

  Отговор

 • 2017-10-17 at 13:11

  свежарско. не е истина марвел от какви герои успяват да скалъпят сносни филми, а диси не могат един батман да избутат. онзи ден в imax-а пуснаха трейлъра на лигата и ми прилоша. :(

  Отговор

  • Riddick
   2017-10-17 at 13:53

   Точно, само съжалявам, че X-men ите, не са при тях, за Фантастична не ми пука принципно


  • UZUMAKI
   2017-10-17 at 16:38

   Ha Justice League предпоследният трейлър в аймакс изглежда великолепно; последният не съм гледал, но коментарите за него са супер. Докато Пантерата изглежда чалгарски. Тор няма шанс срещу Лигата :)


  • radi
   2017-10-17 at 17:28

   Ще бъде добър сблъсък Тор vs Лигата . Изглеждащата най-добра част на Тор и очакващата се по-добра 2-ра част на Лигата :)


 • Пламен
  2017-10-17 at 14:25

  Брей , не мога да преценя от постера дали Фрийман и Съркис изглеждат по-черни или всички черни са ги направили някак по-бели.

  Отговор

 • hristian
  2017-10-17 at 18:28

  Музиката е отвратителна, трейлърът не надъхва изобщо… Но като се замисля… напоследък не е излизал як трейлър, който да ни прати в екстаз

  Отговор

 • pavel717
  2017-10-17 at 19:13

  и цял филм ще говорят на развален английски….

  Отговор

Коментирайте