Molly’s Game
Чак ни хваща яд колко са хубави тези двамата

В края на ноември предстои премиерата на „Принцесата на покера” („Molly’s Game”) – очакваният с огромно любопитство режисьорски дебют на Арън Соркин, който вече беше показан на доста престижния фестивал в Торонто, където бе приет доста радушно. Точно на това залага и най-новият трейлър на филма, в който са инкорпорирани част от положителните отзиви, които получи филмът. Другото, което рекламата предлага, е голямо количество от една от запазените марки на Соркин – скорострелният диалог, както и нагледно доказателство за актьорските заложби на Джесика Частейн, която още от сега се спряга за големи награди.

Принцесата на покера” е базиран на действителни събития и разказва историята на Моли Блуум – даровита скиорка, която не успява да спечели място в олимпийския отбор на страната и си взима година отпуск, преди да започне обучението си по право. През това време тя става сервитьорка в Лос Анджелис, по стечение на обстоятелствата се превръща в организатор на нелегален покер и започва да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света (на тях залагат бизнес магнати, милионери, руската мафия и филмови звезди, сред които Бен Афлек, Леонардо ДиКаприо и Тоби Магуайър). Осем години по-късно тя е разкрита и през 2013 година е арестувана една нощ от 17 агента на ФБР…

Не ни разбирайте погрешно, адски много харесваме Соркин и бихме гледали дебюта му, която и актриса да изпълняваше главната роля, но никой друг не би могъл да ни спечели така, както ни печели Джесика Частейн – страхотна е във всяко едно отношение! Засега е ясно, че фестивалната публика и критика харесват „Принцесата на покера”, но ни е любопитно да чуем мнението и на по-широк кръг от зрители, за да не стане като със страхотния „Стив Джобс” – отлични отзиви, номинации и после никой да не види филма в кината.

Вижте и един постер.

Molly’s Game

Режисьор и сценарист на „Принцесата на покера” („Molly’s Game”) е Арън Соркин („Доблестни мъже”„ „Кешбол”, „Социалната мрежа”, „Стив Джобс”), а в ролите са Джесика Частейн, Идрис Елба, Кевин Костнър, Майкъл Сера, Брайън д’Арси Джеймс, Крис О’Дауд, Бил Камп, Греъм Грийн, Джеръми Стронг, Саманта Айлър и др.

Премиерата е 22 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *