Кино хороскоп с Мадам Лазонга – октомври 2017

от на 2017-10-03
 

В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория преди година редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената. Срещу скромна сума, спестявана от главния редактор в продължение на шест години,  тя се съгласи да състави кратък кино хороскоп, който можете да си припомните тук.

Всички с нетърпение очаквахме завръщането й, но непредвидени обстоятелства и един кратък скандал с вуду магия възпрепятстваха контактите ни с великия оракул. Днес обаче тя се завръща! С най-голямо удоволствие ви предалгаме единствения по рода си кино хороскоп в България. Бъдете разумни и сверете календара си със звездите. Ето какво да гледате според зодиакалния ви знак.

Овен

Не разпилявайте енергията си в излишни спорове. Обърнете внимание на здравето си, балансирайте вътрешния си свят и ще привлечете хармония в интимния си живот. Периодът е подходящ за задълбочаване на връзките, ще надграждате доверието във взаимоотношенията си. Възможно е да привлечете нови инвестиции за проектите си.

Препоръчителни филми: „Baby Driver“ и „Преследване на щастието

Телец

Планирайте почивка сред природата. Записвайте сънищата си, подходящ период за вътрешна интроспекция. Нов човек ще се появи в живота ви, възможност за връзка или партньорство в професионален план. Преразгледайте режима си, започнете да спортувате и се откажете от вредни навици. Комуникирайте открито и бъдете отворени към нови знания.

Препоръчителни филми: „Wild” и „Осъзнат живот

Близнаци

Визуализирайте желанията и мечтите си. Не отказвайте помощ от приятели и познати, може да стартирате нов бизнес. Месецът ще е изпълнен с много забавления, изкуство и романтика. Комуникативните ви умения ще помогнат на близък човек. Изпълнени сте с творческа енергия и идеи за вълнуващи проекти, които ще бъдат успешни.

Препоръчителни филми: „Арт животът на Дейвид Линч”„The Horse’s Mouth“,

"Wild"

„Wild“

Рак

Направете промени в работната си среда, завършете започнатите проекти. Сега е моментът да творите със замах. Обзаведете дома си с нова придобивка и направете семейно събиране. Възможно е преместване в нов дом или реновиране на сегашния. Добър период за тези, чиито бизнес е свързан с комуникации, технологии или образование.

Препоръчителни филми: „Big“, „Джон Уик 2

Лъв

Имате огромно желание да се свързвате с хората и да комуникирате, може да се запишете на курс или да започнете ново хоби, подходящо време за пътуване на далечни разстояния. Възможно е да се появят нови членове на семейството или да смените дома. Добър период е да се учите от миналото си и да се вслушате в съветите на роднини и близки.

Препоръчителни филми: „Ханибал“, „Червената костенурка “

Дева

Предстои ви духовно израстване и трансформация. Обменяйте информация, пишете, този месец ще се радвате на добра памет и дар слово. Пътувайте на кратки разстояния. Ще ви хрумне идея как да капитализирате някой от талантите си или да промотирате работата си. Ще бъдете уверени и добре ще презентирате себе си сред приятели и колеги.

Препоръчителни филми: „Ruby Sparks“, „Трейнспотинг 2

„Червената костенурка“

„Червената костенурка“

Везни

Ще получите по-голяма яснота в сферата на връзките. Ще направите необходимите промени с лекота и ще стартирате нещо ново, възможно е да се появи партньор в живота ви. Внимавайте да не харчите твърде много. Подходящ период да промените имиджа си. Този месец ще получавате много внимание от противоположния пол. Бъдете уверени.

Препоръчителни филми: „Хубава жена“, „На парчета

Скорпион

Обърнете внимание на здравето и режима си, може би трябва да направите някои промени. Пътувайте, прекарвайте време сред природата и поемайте рискове смело, съдбата ще е на ваша страна. Потърсете приятел, с когото да обсъдите съвместен проект. Слушайте интуицията си, може да получите важни прозрения, касаещи бъдещето в личен и професионален план.

Препоръчителни филми: „Изгубеният град Z“, „Свети Винсънт

Стрелец

Началото на месеца е отредено за наслади от всякакво естество.  Ще създадете ново приятелство, от което ще научите нещо ново. Периодът е подходящ за развиване на интуицията както и интерес към всичко свързано с езотерика или лечебни практики. Ще разширите социалния си кръг, отделяйте време за писане и четене на книги.

Препоръчителни филми: „Only Lovers Left Alive“, „Туин Пийкс: Завръщането

„Свети Винсънт“

„Свети Винсънт“

Козирог

Помислете си какви промени искате да направите в дома си и семейната среда. Очакват ви много нови запознанства, възможни срещи с чужденци или хора от различна среда. Ще получите новини, свързани с кариерата ви, може да ви повишат. Връзките с приятели и колеги ще се заздравят. Бъдете проактивни и съдбата ще ви възнагради.

Препоръчителни филми: „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, „Седем години в Тибет

Водолей

Необходимо е да направите промени в начина си на комуникация. Подходящо време за пътувания, командировки и обучения. Фокусирайте се върху кариерата си, визуализирайте това, което искате да постигнете. Споделяйте информация, обсъждайте бъдещи проекти. Може да имате наочаквани срещи, интуицията ви е засилена в края на месеца.

Препоръчителни филми: „Късметът на Логан“, „Нещото

Риби

Сега е моментът да спрете да отлагате работата по творческите си проекти, развивайте скритите си таланти. Ще имате идеи за нов бизнес или ще намерите финансиране за ваш проект. Подходящо време за пътуване,  духовно израстване, проучване и споделяне на опит. Ще срещнете сродна душа или ще балансирате взаимоотношенията си с любимия човек.

Препоръчителни филми: „Да откриеш Форестър“, „Патерсън

"Патерсън"

„Патерсън“

Пазете се от енергията на лошите филми и непременно споделете в коментарите, когато професионалните прогнози на Мадам Лазонга се сбъднат. Желаем ви успешен месец!

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2017-10-03 at 23:54

  О, велика Мадам, а за коя зодия се препоръчва гледането на „Бензин“ и „Воевода“?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-10-04 at 09:29

  Ass-трол-оргия…

  Отговор

 • христиана
  2017-10-04 at 23:06

  аз от моя съм много доволна, но подозирам Мадам Лазонга в шарлатанство – надали звездите й говорят, че стрелците си падат по „Туин Пийкс“, вероятно някой стрелец сам й го е подшушнал.

  Отговор

Коментирайте