Джим Кери става Анди Кауфман – трейлър на „Jim & Andy: The Great Beyond“

от на 2017-10-20
 
Jim & Andy: The Great Beyond

Джим Кери като Анди Кауфман в „Човек на Луната“

Много ни е тъжно за Джим Кери – освен че през последните няколко години кариерата му залезе по-стремглаво, отколкото изгря, той тотално изтрещя със залитанията си против ваксините (малоумие, което трябва да бъде преследвано със закон), проповеди за Исус и непрестанно бръщолевене за екзистенциализъм (може би сте гледали това видео на E! Live от NYFW 2017).

Следи за менталната нестабилност на Кери могат да се открият назад във времето, през цялата му кариера, още от самото ѝ начало (а сигурни сме и през целия му живот), но един от най-любопитните и открояващите си моменти е превъплъщението му в Анди Кауфан в прекрасния „Човек на Луната“ на Милош Форман. Роля, която може би в най-голяма степен илюстрира както неговия гений, така и лудостта му.

От години се носят слухове за поведението на Джим Кери на снимачната площадка, как не е излизал от образ и простотиите, които е правил, но сега за първи път може да получим някаква реална представа, благодарение на най-новия документален филм на Netflix „Jim & Andy: The Great Beyond“, който ни предлага ексклузивен достъп до невиждани досега кадри зад кулисите, а заедно с това и тълкование от самия Кери. Вижте.

Изглежда ни адски любопитно. Винаги е интересно когато можеш да надникнеш зад кулисите и да видиш творческия процес и ментална нагласа на някой гений в своята област (а каквото и да си говорим, Джим Кери е комедиен гений). Още по-интересно е да видим как самият човек размишлява и дава оценка на своята идентичност като творец, години след като вече, така да се каже, е извън сцената и светлините на прожекторите.

Режисьор на „Jim & Andy: The Great Beyond – The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton“ е Крис Смит, а продуцент е Спайк Джоунз. В ролите освен Джим Кери ще мернем Дани ДеВито, Милош Форман, Джуд Хърш, Пол Джиамати и др.

Премиерата е 17 ноември.

Jim & Andy: The Great Beyond

Джим Кери в кадър от „Човек на Луната“

Jim & Andy: The Great Beyond

Джим Кери и Милош Форман на снимачната площадка на „Човек на Луната“

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2017-10-21 at 19:59

  Това е най добрата роля на Кери през целия му живот.
  Заслужаваше си Oскар-а…..

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-10-21 at 20:01

  Ролята му в “Чистия ум” също е мега, но като Анди е огромен.

  Отговор

Коментирайте