Задава се филм, посветен на изключителния Фреди Меркюри. Вече сме писали по темата и колкото сме ентусиазирани, толкова и се притесняваме, че животът и творческите му способности ще бъдат невъзможна задача за филмиране. Заглавието е „Bohemian Rhapsody”, а на режисьорския стол ще седне Брайън Сингър, чийто последен не-комиксов филм беше „Операция Валкирия” (2008).

Както може би знаете, имаше време, когато всички се надявахме, че ще видим Саша Барон Коен в ролята на известния вокалист на Queen. Поради различия относно посоката, в която биографичния филм тръгна обаче, актьорът напусна проекта и в последствие на негово място дойде Рами Малек, когото харесваме доста покрай „Mr. Robot”. Днес, благодарение на Entertainment Weekly получаваме първи поглед към образа

Behold:

Rami-Malek-Bohemian-Rhapsody

Ами, няма какво да кажем. Малек сякаш е „заковал“ ролята. От стойката и визията сякаш не би могло да има по-добър Фреди. Какъв обаче ще бъде крайният резултат и как ще се справи екипът с пресъздаването на феноменалните гласови данни на певеца, тепърва предстои да разберем. Ето какво сподели самият Малек:

Ще използваме Фреди колкото се може повече, както и мен, когато е необходимо. В момента съм в студиото Abbey Road, ако това ви говори нещо и да си призная, не работя по актьорските си умения.

Ще ви държим в течение, в случай, че изплуват нови рекламни материали. Премиерата на „Bohemian Rhapsody” ще бъде на 25 декември 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *