quote-if-the-bible-is-true-then-i-m-christ-david-koresh-80-25-50
Без коментар!

Най-накрая виждаме реална възможност Тейлър Кич да блесне и да докаже защо въобще е имало момент, в които го смятаха за „следващата голяма надежда”. Момчето се старае вече доста години и макар от време на време да се „доближава до истината”, като например във втори сезон на „Истински детектив”, в повечето случаи крайният резултат не покрива очакванията.

В мини-поредицата „Waco” на братята Джон Ерик Доудъл и Дрю Доудъл Кич ще влезе в ролята на „прекрасното дете на природата” Дейвид Кореш, който е духовен лидер и глава на сектата „Клонка Давидова” (основана като реформаторско движение, възникнало в рамките на Църквата на адвентистите от седмия ден, от „нашата гордост” Виктор Хутев). През 1993 г. в религиозния център на „Клонка Давидова” в Уейкоу, Тексас, Дейвид Кореш и останалите членове на сектата влизат в 51-дневен въоръжен сблъсък с ATF (Бюро за контрол над алкохола, тютюна и огнестрелните оръжия), ФБР и националната гвардия на щата Тексас, което води до смъртта на 82-ма души, включително тази на Кореш, двадесет деца и четирима агенти на ATF. Инцидентът се води като едно от най-големите недоразумения в историята на САЩ, като до ден днешен се водят спорове, чия е вината за трагедията.

Вижте как ще изглежда Тейлър Кич в ролята

Тейлър Кич
Тейлър Кич
Тейлър Кич

Малко на Влади Въргала мяза, ама като цяло е чуден! Наистина смятаме, че този път на Тейлър Кич може да му се получи. Също така сме нетърпеливи да видим повече от „Waco” – историята е доста интересна и ще се радваме да научим подробности. Интересно ни е и каква точно ще е гледната точка на братята Доудъл. Също така, те са известни с хорър филмите си се чудим дали това ще проличи в пресъздаването на касапницата и пожара, в който всъщност загиват повечето хора.

Режисьор на „Waco” е Джон Ерик Доудъл („Карантина”, „Дявол”, „Както горе, така и долу”), който е съсценарист заедно с брат си Дрю Доудъл. Освен Тейлър Кич в ролите влизат и звезди от ранга на Майкъл Шанън, Джон Легуизамо, Андреа Райсбъроу, Рори Кълкин, Мелиса Беноист, Пол Спаркс, Шей Уигам, Джулия Гарнър и др.

Премиерата на сериала е предвидена за януари 2018 по The Paramount Network.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *