За част от екипа ни новините, свързани с все-още-неозаглавения филм за младия Хан Соло са като горчивото лекарство от детството – знаем, че трябва, но това не ни помага да искаме да го глътнем. И тъй като (по съвпадение) същите хора не са от най-големите фенове на творчеството на Рон Хауърд, ни идва леко в повече неговият подчертан ентусиазъм от творческия процес на новоприсъединил се към екипа на филма. Ала няма как – дългът ни зове и желанието да сме в час с потока от новини в киното може да бъде изпълнено само ако споделим и за най-новото актьорско попълнение – Пол Бетани.

Предполага се, че Хауърд познава добре Бетани – работили са заедно в „A Beautiful Mind” и „The Da Vinci Code”. Според източниците на информация на Deadline, за Бетани е отредена роля, съвсем различна от известните досега, дори самият „tweet” на режисьора е доста мъгляв и завоалиран…

Това, че Бетани е талантлив актьор, е добре известен факт, но че с негова помощ ще се разшири периметъра на действия в Галактиката – това не знаехме. Именно там, в незнайните извънгалактически територии, могат най-лесно и неусетно да се случват нелегалните дейности, с които е известен контрабандистът Соло, не мислите ли?!… Други източници на информация пуснаха слух, че Пол ще замени изцяло Майкъл Кенет Уилямс, като актьорът е отпаднал от екипа поради прекомерна ангажираност, а неговото място е заел Бетани. Обаче вместо да е тотално CGI-нато извънземно, героят ще бъде „префасониран” в човек. Как ще се отрази на младите поколения, които (може и да) не са гледали Бетани в други роли, да приемат Vision от Marvel в Star Wars-филм – това все още е трудно да се определи.

И тъй като нещата вече трябва да вървят към окончателно приключване на всякакви допълнителни процеси, защото премиерната дата на филма наближава, се надяваме да няма повече новини за „увеличаване” на актьорския екип, и да започнат да пускат някакви реални, визуални новини от филма, че да разберем най-накрая прави ли сме да проявяваме скептицизъм, или… преиграваме. Отсега сме сигурни в първото, пък да видим… Филмът трябва да се появи на екран на 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Принципно тотално не ме е еня за този пореден Дисни полуфабрикат на тема SW, но участието на изключително класния Пол във филм е винаги една огромна червена точка за кастинг екипа.