Кръговратът на сезоните неизбежно води, рано или късно, до следващата Коледа. А с наближаване на този празник билетите за кино сякаш се мултиплицират от само себе си. Именно за този сезон са подготвени едни от най-важните нови предложения на кинопазара – (дебилните) комедии, които се опитват хем да са смешни, хем да минат за семейни лееекинко-драматични истории с поука. Все още не сме сигурни дали продължението на „Баща в излишък” ще покрие всички изисквания по споменатите параграфи, но поне едно е сигурно – в трейлъра видяхме сняг, значи ще има „коледно” настроение.

Още в средата на юни видяхме ъп-грейтнатия вариант на сюжета за горките дечица, отглеждани от истинския им татко и от доведения им баща – към тях се добавят и техните татковци. И както си мислехме, че вече всичко е ясно, ето че се появи нов трейлър! В него слапстик геговете продължават да предизвикват изкривени усмивки, а като сериозен недостатък може да изтъкнем факта, че е предоставено съвсем малко време на Джон Литгоу. Вижте!

Oh, gosh – these piercing eyes! Like a velosiraptor!” Мдам, май че това беше единственият момент, който предизвика непристорено веселие. Все така „неотразимият” Мел Гибсън ще се опита да овладее положението, но с малко помощ от героите на Марк Уолбърг и Уил Феръл нещата пак ще се объркат до такава степен, че тежко и горко на отглежданите деца, особено когато станат в тийнейджърска възраст. Според Уолбърг решението да се отправи покана към мистър Гибсън е успешен ход, защото той може да изглежда супер-куул и да изиграе точно такъв… дядо.

Баща в излишък 2” е факт благодарение на всеотдайността на Paramount Pictures, които са предоставили възможност на Шон Андерс да режисира сценария, създаден от него заедно с Джон Морис, при едно условие – да направят така, че отново боксофис приходите да са сериозни. За целия екип не остава друго, освен да се втурне към закачките и подготвените сценки, да се опита да ги обогати/доразвие или поне да ги изиграе достатъчно бъзиклийски, за да се постави накрая поне един етикет „пародия”, а не да си мислят през цялото време, че влагат творческите си усилия в комедия… Във филма освен Марк Уолбърг, Уил Феръл, Джон Литгоу и Мел Гибсън, участват още Линда Карделини, Джон Сина, Алесандра Амбросио и др.

Баща в излишък 2” („Daddy’s Home 2”) ще се появи на екран на 10 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *