Нов международен трейлър на „Тор: Рагнарок” с Крис Хемсуърт и Кейт Бланшет

от на 2017-09-30
 

Почти не остана време до комиксовото събитие на Marvel тази есен – амбициозния „Тор: Рагнарок”, който ще събере на едно място Доктор Стрейндж, Тор и Локи и ще доближи героите до ансабловия „Avengers: Infinity War”. Ние сме умерено надъхани, като сме сигурни поне в едно – ще се забавляваме страшно много поради чудесното чувство за хумор на режисьора Тайка Уайтити („What We Do in the Shadows„). По случай наближаването на премиерната дата вчера получихме трейлър с нови кадри, предназначен за пазара в Китай. Предлагаме ви да го видите, след като си припомните официалния синопсис:

В „Тор: Рагнарок” богът на гръмотевиците Тор (Крис Хемсуърт) се озовава затворен на другия край на вселената без своя верен чук, Мьолнир. Той трябва да намери начин да се върне в Асгард и да спре Рагнарок – разрухата на родния му свят и края на асгардската цивилизация – причинен от всемогъщата богиня на смъртта Хела (Кейт Бланшет). Първо обаче Тор трябва да оцелее в смъртоносен гладиаторски сблъсък с неговия доскорошен съюзник от Отмъстителите, Невероятния Хълк (Марк Ръфало).

Вижте новия трейлър:

Този път няма да коментираме. Писали сме достатъчно в новините до момента. Ентусиазирани сме за филма, виждаме достатъчно кретения и изключителни картини, за да си резервираме билетчето в кино салона. В заключение решихме да ви предложим и един breakdown на ефектите от „Пазителите на галактиката 2”, който ни се стори доста любопитен:

Най-малкото Рокет по гола мускулатура може да ви докара кошмари:

Skinless Rocket from @framestore’s #gotgvol2 VFX breakdown.

Публикация, споделена от James Gunn (@jamesgunn) на

Режисьор на „Тор: Рагнарок” („Thor: Ragnarok“) е Тайка Уайтити („What We Do in the Shadows”, „Лов на диви хора”), по сценарий на Ерик Пиърсън и идея на Крейг Кайл, Кристофър Йост, Стефани Фолсъм. В ролите са Крис Хемсуърт, Том Хидълстън, Кейт Бланшет, Джеф Голдблум, Марк Ръфало, Идрис Елба, Карл Ърбан, Антъни Хопкинс, Теса Томпсън, Лу Феригно (като гласа на Хълк), Бенедикт Къмбърбач, Джейми Александър, Сам Нийл, Рей Стивънсън и други.

Премиерата е 3 ноември 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Начев
  2017-09-30 at 22:00

  По-добре можеше ли да изглежда?!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-10-01 at 03:58

  Ех, колко по-добре можеше да изглежда…

  Отговор

 • Начев
  2017-10-02 at 12:29

  Този филм е за хората, които ценят Джак Кърби, Стив Дитко, „Доктор Стрейндж“ и „Пазителите на галактиката Vol.2“, магическия кът на MCU.

  Отговор

Коментирайте