Нов клип и ТВ спот от „Майка!” на Дарън Аронофски

от на 2017-09-08
 

Малко прекаляваме с отразяването на „Майка!” на Дарън Аронофски, но имайки предвид всички невероятни отзиви, които филмът получава, а и перманентния ни афинитет към режисьора му  Дарън Аронофски, нямаме нищо против да споделяме с вас всички рекламни материали, свързани с мрачната история. Всъщност самият Антъни Бурдейн сподели наскоро, че филмът според него ще шокира света:

Това, което знаем за „Майка!” до момента, е, че става дума за психологически трилър с хорър елементи, който разказва историята на мъж (Хавиер Бардем) и жена (Дженифър Лорънс), чиято връзка е заплашена, когато неканени гости (Мишел Пфайфър и Ед Харис) пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие. Другото, което знаем и което идва лично от Аронофски, е, че идеята на филма е да улови и разкаже една-единствена емоция и е ужасно близък по дух до „Черният лебед”.

 • ТВ СПОТ
 • КЛИП

За съжаление няма как да коментираме, защото решихме да теглим чертата и да не си причиняваме повече рекламни материали. Знаем достатъчно, за да си запазим билети в киното (макар че шансовете да го видим скоро на голям екран не са огромни), така че даваме на пауза и оттук нататък просто ще споделяме с вас рекламите. Чувствайте се способни да споделите мнение в коментарите.

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски („Реквием за една мечта”, „Изворът на живота”, „Черен лебед”, „Ной”), а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 15 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-09-08 at 16:30

  Из западните сайтове рецензиите вече избухнаха и според мен ще вдигне достатъчно шум, за да влезе в разпространение и у нас, където хорърите си проправят път все по-добре. В най-лошия случай ще мине през някой фестивал. А след всичкия Дейвид Линч през последните седмици, не е истина колко ми се гледа нещо такова :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-09-08 at 17:08

  Грехота ще е да не го видим на кино.

  Отговор

 • Radina
  2017-09-09 at 19:03

  Спряга се, че премиера в България ще има. За жалост чак на 8 декември

  Отговор

Коментирайте