Нови трейлъри и плакат на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата”

от на 2017-09-21
 

Jumanji-Welcome Movie-Trailer-2017

Предполагаме, че някои хора ще получат нервни тикове, но пък други, сигурни сме, ще са доволни от факта, че Sony разпространиха цели два нови трейлъра на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата” на Джейк Касдън – рибутът на франчайза започнал (и приключил) с екранизацията на романа „Джуманджи” на Крис ван Алсбърг от далечната 1995 г., дело на режисьора Джо Джонстън и с участието на вече покойния Робин Уилямс.

Джуманджи: Добре дошли в джунглата” разказва за четирима тийнейджъри, които буквално са всмукани в света на играта „Джуманджи” (която се е преобразила от настолна във видео), където приемат формата на аватари (изиграни от Дуейн „Скалата” Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек.), които си избират на случаен принцип. Хванати в капан младежите откриват, че в „Джуманджи” не просто трябва да се играе, а да се оцелява. За да победят играта и да се върнат в реалния свят, четиримата трябва да се отправят на най-опасното приключение в живота си, да открият какво е оставил Алън Париш преди 20 години и да променят начина, по който мислят за себе си. В противен случай ще останат затворени в играта завинаги…

Първите трейлъри дадоха доста добра представа за това, какво можем да очакваме от филма и новите реклами затвърждават това усещане. Вижте.

Единствената ни надежда тук се крие в харизмата на звездите, с акцент върху тази на Скалата и на Карън Гилън, която харесваме и отвъд очевидните, чисто естетически причини. Но осъзнаваме факта, че това не е филм за нас, така че ще спестим негативните си коментари.

В добавка към трейлърите вижте и един нов постер.

104970

Режисьор на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата” („Jumanji: Welcome to the Jungle”) е Джейк Касдън („Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, „Палавата класна”, „Секс запис”). В ролите са Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън, Джак Блек, Миси Пайл, Боби Канавали, Рис Дарби, Тим Матисън, Алекс Улф, Мдисън Айсман, Ник Джонас и др.

Премиерата е 22 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2017-09-21 at 14:43

  Визията поне е готина и има 2-3 свежарски момента като цяло, но май ще си е само това………

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-09-21 at 14:57

  Скалата тотално ерозира…

  Отговор

  • Neven
   2017-09-22 at 00:10

   Да, Baywach е много зле Гледах го заради Скалата ама….


  • UZUMAKI
   2017-09-22 at 00:44

   Добре бе, как може да гледаш нещо ЗАРАДИ, а не ВЪПРЕКИ Cкалата… баси странния свят.


 • radi
  2017-09-21 at 21:16

  На мен повече ми харесва тона на оригиналния филм

  Отговор

Коментирайте