Саша Лейн се присъединява към новия „Хелбой“ на Нийл Маршал

от на 2017-08-17
 

В началото на лятото беше потвърдено, че Нийл Маршал ще режисира нов „Хелбой“ с участието на актьора Дейвид Харбър от „Stranger things” в главната роля. През последните 10 дни към каста се присъединиха огромният британски актьор Иън Макшейн в ролята на професор Тревър Брутенхолм, както и Мила Йовович като средновековната магьосница, наречена Кървавата кралица. Сега към тях се включва и прекрасната Саша Лейн, която показа потенциала си в един от любимите ни филми за 2016 г. – „Американски мед“.

Лейн ще влезе в обувките на Алис Монахан, а ако нямате идея коя е последната, ви предлагаме да се запознаете с образа ѝ от комиксите на Майк Миньола:

Алис е млада жена, отвлечена от феи, които искат да я отгледат като своя, защото са открили, че нямат възможност за репродукция. Хелбой я спасява, а тя все още притежава свръхестествени способности, вследствие на живота си с феите.

Каква част от тази предистория ще влезе във филма и каква ще бъде връзката на героинята с главния герой засега не е известно.

Снимките на филма предстои да започнат през следващия месец в България и Великобритания.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте