CR0,0,1777,743_AL_

След известно забавяне в кината ще дебютира подготвяният от Мигел Анхел Вивас („Kidnapped”) римейк на една от емблемите на така наречената „френска нова вълна” в хорър жанра – „Inside” („À l’intérieur”) на Александър Бюстийо и Жулиен Мори, и по този повод получаваме първият международен трейлър.

Филмът разказва за млада жена, бореща се с депресия и опитваща да възстанови живота си след тежка катастрофа, в която загива съпругът ѝ. В доста напреднала бременност тя живее в отдалечена къща в предградията, когато домът ѝ е нападнат от друга жена, имаща една единствена цел: да изтръгне нероденото бебето от утробата ѝ…

Предвид разочарованието ни не само от американския римейк на „Martyrs” (другата икона на съвременния френски хорър), но и на деветдесет и кусур процента от всички щатски версии на качествени неанглоезични ужаси от последните години, очакванията ни за „Inside” не са никак големи. Вижте трейлъра.

Единствената ни надежда тук се крие в режисьора Мигел Анхел Вивас и сценаристите Жауме Балагеро („[REC]“, „Sleep Tight”) и Ману Диес („[REC] 4: Apocalipsis”), на които разчитаме да придадат на проекта автентично звучене и атмосфера, които да отличат филма от обикновено стерилните американски римейки. Засега оставаме скептични.

Вижте и два генерични постера.

MV5BNDFiY2ZjYWUtNDQxOS00NzJiLWEyMTEtOGMzOWRmNzViNmI5L2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjE0OTQ1OTM@._V1_

CR0,0,649,1000_AL_

Режисьор на „Inside” е Мигел Анхел Вивас („Kidnapped”), по сценарий на Жауме Балагеро („[REC]“, „Sleep Tight”) и Ману Диес („[REC] 4: Apocalipsis”). В ролите са Рейчъл Никълс, Лора Харинг, Андреа Тивадар, Стани Копе, Крейг Стивънсън и др.

Филмът вече дебютира в Испания и тръгна в световно разпространение. Щатската премиерна дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *