Един от най-чаканите филми тази година за нас със сигурност е „Майка!” на Дарън Аронофски, който трябва да се появи по кината есента. Режисьорът на „Черният лебед” и „Ной” (да, харесваме го) никога не ни е разочаровал и нямаме търпение да видим как се е получил подготвяният психотрилър с участието на Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Ед Харис и Мишел Пфайфър. Вече ви представихме страхотните плакати и първия тийзър, време е за един по-подробен поглед с официалния трейлър, който дебютира вчера.

Припомняме ви, че все още не знаем подробности за сюжета, извън това, че става дума за психологически трилър-мистерия с хорър елементи, който разказва историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие. Вижте пълния трейлър:

Изглежда невероятно. Не очаквахме да има толкова фантастични елементи, които, разбира се, не е ясно дали са плод на нечие объркано съзнание или действително става въпрос за някакви ритуали и духовни сили. Историята донякъде ни напомня на нелошия „Поканата” и прехваления „Get Out”, но наистина се надяваме, че „Майка!” ще бъде класи над тях. Настроени сме крайно положително и ще следим за нови рекламни материали, макар да ни се иска да не видим и кадър повече от това, което сме отразили до момента. Мистерията все пак е ключов елемент за този проект.

mother-poster-darren-aronofsky-jennifer-lawrence-691x1024

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Прилича ми по-скоро на нещо като римейк на „Бебето на Розмари“.

    1. P.s. Кой шибан идиот измисли тая глупост с тийзърите преди тийзър-трейлърите в началото на самите трейлъри?!

  2. Поредният трейлър, който няма да гледам. 🙂 Чакам филма с нетърпение.

  3. След “Ной“ нямам вече това доверие,което имах на Дарън 😀