Тъй като вчера по Netflix дебютира ансамбловия сериал „The Defenders“ на Marvel и Netflix, чийто осем епизода събраха на едно място Мат Мърдок („Daredevil”), Джесика Джоунс („Jessica Jones”), Люк Кейдж („Luke Cage”) и Дани Ранд („Iron Fist”), от Netflix явно са преценили, че времето е удачно да тийзнат с първи поглед към самостоятелния сериал, посветен на The Punisher (Наказателя), в чиято роля ще влезе Джо Бернтал („Живите мъртви”, „Сикарио”).

Феновете вече са имали възможност да видят Бернтал в ролята във втори сезон на „Daredevil”, като отзивите бяха доста позитивни. Героят му се различава крайно от другите със силовите и безкомпромисни методи и липсата на морални задръжки, що се отнася до налагането на справедливо наказание. Вижте първия тийзър:

Изглежда феновете ще получат това, което очакват. Мрачният тон е съвсем на място, като тийзърът подсказва, че сериалът ще задълбае (вероятно чрез серия flashbacks) в миналото на героя. Ударите с чука пък съвсем първосигнално говорят, че Наказателят няма да бъде по-умерен в методите си. Честно казано не сме особено надъхани, макар че сигурно ще хвърлим едно око на първия епизод. Бернтал не ни е любимец и сме леко скептични, че ще успее да износи цял сериал на гърба си. Предстои да разберем.

Сценарист, продуцент и showrunner на „The Punisher” ще бъде Стив Лайтфут (известен с работата си по страхотния „Hannibal” с Мадс Микелсен), а в ролите освен Джо Бернтал ще видим Бен Барнс, Ебон Мос-Бахрах, Амбър Роуз Рева, Дебора Ан Уол.

Сериалът все още няма премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *