100% в Rotten Tomatoes за „Анабел: 2 Сътворение”. Кой би предположил, че третият филм за обладаната кукла (след „Заклинанието” и първия „spin-off” „Анабел”, режисиран от Джон Р. Леонети) ще получи толкова високо одобрение от критиците. Не че много им вярваме, но отзивите са крайно позитивни и ще излъжем, ако кажем, че не наклониха везните в полза на това да се закараме до киното. Филмът тръгва по кината този уикенд и в чест на премиерата, получаваме два нови клипа и някои телевизионни реклами, които решихме да споделим с вас. Преди това обаче ви припомняме официалния синопсис:

Действието в „Annabelle: Creation” се развива няколко години след трагичната смърт на малко момиче – дъщеря на майстор на кукли и неговата съпруга. Двамата приемат в дома си монахиня и няколко момичета от сиропиталището, които скоро стават жертви на обладаното творение на майстора – Анабел.

Вижте клиповете:

Не очакваме второто пришествие на хорър киното, но със сигурност от клиповете личи задоволителна доза умение за изграждане на напрежение. Надяваме се да успеем да видим филма този петък и да споделим мнение. От тук може да си припомните официалния трейлър.

Междувременно ви оставяме с едно доста старо (и забавно) видео, което уж ви запознава с „истинската” история на куклата. Тези от вас, които вярват на подобни неща ще го намерят за достатъчно надъхващо преди филма. Вижте:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments