Трейлър на трети сезон на „Mr. Robot”

от на 2017-08-06
 

Никой не е защитен. Щом HBO не успяха да опазят най-ценния си актив „Игра на тронове”, какво остава за всички нас. Светът се тресе от хакерски атаки, а USA Network използват случая да ни припомнят за сериала, който се доближава най-много до кибернетичната заплаха. Става въпрос, разбира се, за „Mr. Robot”, чийто трети сезон предстои да се появи съвсем скоро. Ето какво гласи официалния синопсис:

Елиът (Рами Малек) се завръща след предателството на героя на Крисчън Слейтър и изпълнителния директор на E Corp Тирел Уелик. Гениалният хакер е готов за възмездие. Трети сезон ще се занимава с опитите на Елиът да се бори срещу хората, които до момента са го използвали. Елиът няма да се примири лесно.

За съжаление голяма част от екипа ни все още не е изгледала втори сезон, така че едва ли ще можем да предложим адекватен коментар за предстоящите епизоди. Все пак ви предлагаме да изгледате трейлъра:

Както споменахме и по-горе, няма как да коментираме. Феновете най-вероятно ще бъдат доволни от динамичното развитие. Вместо това ви предлагаме поглед към едно от новите лица, това на Боби Канавале, който ще играе лаконичен продавач на коли, макар че сме сигурни, че ролята му ще е много по-значителна.

Mr. Robot - Season 3

Трети сезон на „Mr. Robot” се очаква да се появи на 11 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-08-06 at 18:11

  Нямам търпение! От силното отрицание след първата ми среща със сериала преди 2 години нещата стигнаха дотам, че сега е едно от най-скъпите ми заглавия, като дори харесах крайно различния втори сезон повече от първи.
  Очаквам още Kraftwerk!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-08-06 at 18:52

  След трудно търпимия първи сезон не мисля някога пак да припарвам до тоя сериал.

  Отговор

 • cazaril
  2017-08-06 at 21:39

  Дъъ,

  и аз не съм гледал втория сезон. Профилът на Елиът ми беше доста харизматичен отначало – пича се цъклеше, все едно вижда света в код и бях сигурен още от първия епизод, че тоя психологически кратер, в който живее, ще го забърка доволно. Историята обаче се провлачваше непоносимо, което беше супер странно, предвид колко потенциал крие. Голямо браво за операторската работа и техническия реализъм. Който е гледал втория сезон ще каже, дали темпото и историята отиват в добра посока.

  Отговор

 • Радослав Иванов
  2017-08-07 at 10:56

  Хорааа като качвате трейлър и давате стартова дата поне се постарайте малко да го гледате този трейлър! Цитирам ви „Трети сезон на „Mr. Robot” се очаква да се появи на 11 август.“ докато на трейлъра датата е 10.11.2017г. и никъде в нета не попаднах на дата 11.08 !

  Отговор

  • 2017-08-07 at 11:16

   наша грешка. объркали сме месеца. на 11 октомври тръгва. благодарим за коментара.


Коментирайте