Риз Ахмед във „Venom” на Рубен Флайшър

от на 2017-08-11
 

the-night-of-riz-ahmed

Малко се позабавихме с тази новина и макар все още да има доста неизвестни, споделяме с вас, че Риз Ахмед ще се присъедини към разработвания в Sony „Venom” на Рубен Флайшър („Zombieland” и разочароващите „Gangster Squad” и „30 Minutes or Less”). Все още не е ясно каква ще е ролята му, но макар спекулациите да се въртяха около Карнидж, сме почти сигурни, че няма да е това образът, в който ще видим англичанина с пакистанско потекло.

След като успешно се сработиха с Marvel и върнаха в живот един от най-иконичните комиксови герои, благодарение на чудесния „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ (вижте и видео дискусията ни по темата), Sony продължават с рисков R-rated филм, в който ще видим Том Харди в ролята на Еди Брок (със сигурност по-сполучливо от третия „Спайдър-мен” на Сам Рейми). Вече сме писали по темата, оптимисти сме за проекта и се надяваме за нещо наистина смело. Филми като „Логан: Върколакът” и „Дедпул” доказаха, че има публика и интерес към по-сурови комиксови адаптации.

Колкото до избора на Риз Ахмед – доволни сме, макар и все още да не знаем каква ще е ролята му. Ужасно го харесахме в „Злокобна нощ” на HBO и вярваме, че тепърва ще разгръща актьорския си потенциал. Имаше спекулации, че Ахмед ще изиграе Карнидж, но това в крайна сметка си остана слух, разпространяван от превъзбудени фенове. От The Hollywood Reporter поясниха, че Ахмед е чел за ролята на Карнидж, но поради промени в сценария сега е бил пренасочен към друга роля. Доколкото разбираме, филмът няма да е свързан със Спайдър-мен на Том Холанд, което донякъде ни разочарова, но от друга страна предполага повече творческа свобода. Няма да философстваме излишно, чакаме първи кадри, кастинг новини и подробности около историята. Ще ви държим в течение.

bcac2ce163e9285669a36a3b00610b15

Премиерата на „Venom” ще бъде на 5 октомври 2018 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-08-11 at 12:12

  В „Четири лъва“ играе още Риз Ахмед. Много добър филм е, ако не сте го гледали.

  Отговор

 • Начев
  2017-08-11 at 12:34

  Идеален е за Клетус Касиди/ Carnage, искам да ме дразни.

  Отговор

 • Geoff Johns
  2017-08-11 at 13:24

  Пичът е много жалък и талантлив, идеален е за един мазен Carnage.

  Отговор

 • X-Force
  2017-08-11 at 18:48

  Не го отписвам веднага, но все още не съм загубил надежда за Майкъл Фасбендър или Джейк Джиленхол да изиграят култовия Carnage. Само вижте този списък с актьори и ще намерите поне 5 по-добри попадения от Риз Ахмед.

  http://www.ranker.com/list/carnage-fantasy-casting/ranker-comics

  Дейвид Тенант, Робърт Непър, Матю Уилърд, Шарлто Копли (възрастен е, но е пълен психопат и ще пасне идеално), вариантите са много – дано изберат подходящия човек, че ако се изложат с този филм няма да има друг шанс за Венъм и Карнидж скоро. Сони са доказлаи неколкократно, че не може да им се вярва. Дано ни опровергаят!

  Отговор

Коментирайте