You Were Never Really Here” на Лин Рамзи („We Need To Talk About Kevin” ) е със сигурност един от най-очакваните филми тази година (поне за нас). Филмът се представи повече от чудесно на тазгодишните награди в Кан, където Хоакин Финикс взе отличие (малко изненадано) за най-добър актьор, а Лин Рамзи – за сценарий. Припомняме ви, че в основатана сюжета е едноименния роман на Джонатан Еймс. Ето го и официалния синопсис:

Джо е бивш морски пехотинец и агент на ФБР, който е бил свидетел на прекалено много престъпления и познава добре болката, не само в професионалния си живот. Винаги сам, той предпочита да бъде невидим – не си позволява да има приятелства или любовници, а изкарва прехраната си като спасява млади девойки от смъртоносната хватка на сексуалното робство. Но когато високопоставен политик от Ню Йорк го наема, за да изтръгне неговата дъщеря в тийнейджърска възраст от един бордей в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която дори самият той не би имал възможност да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, посягат на единствения човек в света, който все още има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И ако някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е именно Джо!

Вече ви представихме кратък тийзър и няколко снимки, а сега е време за първия официален трейлър. Вижте го:

Уау! Направо останахме без думи. Бяхме подготвени за нещо специално, но това направо ни отвя.Отдавна не сме попадали на филм с толкова сериозна заявка – да комбинира суров реализъм и поетична стилизираност, както например прави Николас Виндинг Рефн. Цветовете са невероятни, изпълнението на Хоакин Финикс дори няма смисъл да го коментираме. Сигурни сме, че за пореден път ще ни докаже, че е един от най-талантливите актьори на своето поколение. Като прибавим към всичко това и музиката, по която е работил китариста на „Radiohead” Джони Грийнууд направо не ни се вярва какъв късмет имаме, че ще успеем да гледаме този филм. Силно се надяваме да се появи на някой от фестивалите тази или следващата година.

„You Were Never Really Here” все още няма премиерна дата, но се очаква да се появи по някое време през ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *