Първи трейлър на „The Killing Of A Sacred Deer” на Йоргос Лантимос

от на 2017-08-16
 

Йоргос Лантимос е един от любимите ни съвременни режисьори. След страхотните „Dogtooth” и „Омарът” сме гарантирана публика за всеки следващ негов проект. А „The Killing Of A Sacred Deer” звучеше ужасно обещаващо още от обявяването на филма и първите актьорски попълнения, които включват Колин Фарел и Никол Кидман в главните роли. Вече видяхме един постер и няколко клипа, а сега е време за първия трейлър, който подпечата добрите ни впечатления.

Преди това обаче ви припомняме официалния синопсис:

The Killing of a Sacred Deer” разказва за харизматичен и доста успешен хирург (Фарел), който е принуден да направи немислима жертва, след като животът му започва да се разпада вследствие на зловещите действия на тийнейджър, който той е взел под крилото си.

Думата, която ни идва наум е „смущаващо“. „Омарът” изкара солидна част от премълчаваните проблеми в романтичните връзки, но там трагедията беше примесена с хумор и абсурдизъм, които на пръв поглед липсват в „The Killing of a Sacred Deer”. Настройваме се за нещо още по-тежко и наситено с непоносими морални избори. Нямаме търпение!

Режисьор на „The Killing of a Sacred Deer” е Йоргос Лантимос, който е и сценарист наравно с честия си партньор Ефтимис Филипоу. В ролите са Колин Фарел, Никол Кидман, Бари Коган, Рафи Касиди, Алисия Силвърстоун, Бил Камп, Съни Сулджич и други.

Филмът тръгва по кината от 3 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте