Нов трейлър на „The Deuce” на Дейвид Саймън с Джеймс Франко и Маги Джиленхол

от на 2017-08-26
 

$

От HBO са подготвили една чудесна изненада за всичките си абонати, които ползват стрийминг услугите им HBO GO, HBO NOW и HBO On Demand. От вчера (доста преди официалната премиера) те ще могат да видят първия епизод на „The Deuce” – доста очаквания от нас порно ориентиран сериал от създателя на „The Wire” Дейвид Саймън с участието на Джеймс Франко и Маги Джиленхол. По този повод, от телевизионната мрежа разпространиха и нов трейлър, който може да видите по-долу.

Припомняме, че действието на „The Deuce” се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията. Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Маги Джиленхол изпълнява другия важен герой в сериала – предприемчивата проститутка от Таймс Скуеър Кенди, която е привлечена от порно бизнеса.

Предишният пълен трейлър на „The Deuce” ни запозна в общи линии с историята и „бляскавите” възможности, които се откриват пред героите, благодарение на сексуалната индустрия, докато новата реклама залага повече на обратната страна на „медала”. Вижте.

Както вече сме споменавали, ужасно много искаме този сериал да проработи, а не да станем свидетели на втори „Vinyl”, който на хартия нямаше как да не бъде смазващ и да продължи години, а вместо това бе спрян безславно. Но няма да сме черногледи, всичко в „The Deuce” изглежда като да е правено за нас, така че на този етап няма за какво да се притесняваме.

Вижте и един чудесен ретро-постер.

TD 1 (1)

Автори на сценария на „The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс („The Night Of”) и Джордж Пеликанос („The Wire”). Джеймс Франко изпълнява главната роля и е режисьор на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Премиерата на „The Deuce” е на 10 септември по HBO.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте