В края на изминалата работна седмица, малко по-малко от месец преди премиерата на филма, Focus Features представиха „финален” трейлър на предстоящия стилизиран екшън „Atomic Blonde” с Чарлийз Терън. Новата реклама не се различава кой знае колко от останалите, които видяхме до момента, но трябва да отбележим, че освен вече добре познатите ни, отлично хореографирани бойни сцени с Терън, трейлърът предлага по-качествен поглед към едно от автомобилните преследвания, което, смеем да твърдим, изглежда прекрасно.

Припомняме, че „Atomic Blonde” е дело на режисьора Дейвид Лийч и е създаден по комикса „The Coldest City” на Антъни Джонстън и Сам Харт, разказващ за най-смъртоносния агент на MI6 Лорейн Броутън. Действието се развива в Берлин в края на 80-те години на ХХ в., където Броутън трябва да разбие безскрупулна група за шпионаж, която поради неизвестни причини е убила агент под прикритие.

В добавка към трейлъра, ви предлагаме и един нов клип, който илюстрира убийствените способности на Лорейн, която използва обувката си на висок ток за да се измъкне от сложна ситуация в един авомобил. Също така може да видите и един плакат, който може да откриете след подробния синопсис.

Ноември 1989. Комунизмът се руши, скоро ще падне и Берлинската стена. Но преди да се случи това трябва да бъде разрешена още една загадка. Преди две седмици агент под прикритие от MI6 е убит в Берлин. Той е пренасял информация, предоставена му в Източния блок – списък с всички агенти и шпиони, които работят в Берлин, независимо от това коя страна ги е вербувала. Подобен списък обаче не е открит у него след смъртта му. Време е Лорейн Броутън, опитен шпионин без връзки с Берлин, да се заеме с тази „бомба със закъснител”, като в историята не липсват акценти върху обществените вълнения, контра-шпионажа, отстъпление накриво и тайни покушения – и всичко това се случва, за да бъде открит въпросният ценен списък и да бъдат спасени британските агенти, включени в него…

плакат

Режисьор на „Atomic Blonde” е Дейвид Лийч („Джон Уик” и предстоящия „Deadpool 2”), по сценарий на Кърт Джонстад. В ролите ще видим Чарлийз Терън, Джеймс Макавой, Тоби Джоунс, Еди Марсан, София Бутела, Джон Гудман и други.

Премиерата на 28 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Това което виждам в бойните сцени ме обнадеждава, липсва безхаберния накъсан монтаж. Явно може да се заснеме добра сцена, дори и актьора да не е kung fu motherfucker.

  2. Много често в последно време имам чувството, че стачката на сценаристите в Холивуд не е спирала.

  3. Хареса ми, на IMAX. Каст, сцени, лафчета, саундтрак. Само монтажът беше на моменти като трейлър, подобно на Suicide Squad, което му отне от чара. Иначе готин филм. 7/10