В началото на миналия месец ви запознахме с най-новия, изцяло заснет у нас, сериал на Sony Pictures Television „Забравена” („Absentia”) с участието на звездата от „Касъл“ Стана Катич, а сега е ред да хвърлим поглед и към първият трейлър. Той е класически тийзър и не разкрива абсолютно нищо от историята, но за сметка на това е доста приятно мистериозен и загатва за (предполагаме) мрачната атмосфера на сериала.

Припомняме, че „Забравена” разказва за ФБР агента Емили Бърн (Катич), която е по следите на известен бостънски сериен убиец, когато изчезва без следа и скоро е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Бърн е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Когато се връща вкъщи, тя открива, че съпругът ѝ Ник се е оженил повторно, а синът ѝ разпознава друга жена като своя майка. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Вижте тийзъра.

Още е рано за коментари, но стискаме палци да не се срамуваме от факта, че този сериал е заснет изцяло на родна територия (какъвто е случая са почти всички игрални филми снимани тук).

Продуцент и режисьор на „Забравена” („Absentia”) е Одед Ръскин („False Flag”), а в ролите освен Стана Катич, която е и изпълнителен продуцент наравно с Мария Фелдман („False Flag”) и Стана Катич, се включват Партик Хюсингер („Джак Ричър: Не се връщай“), Ейнджъл Бонани („False Flag”), Нийл Джаксън („Слийпи холоу“), Кара Теобалд („Имението Даунтън“), Ралф Инесон („Игра на тронове”), Бруно Бичир („Narcos”) и др.

Премиерата е на 16 юни на 57-мия Телевизионен фестивал в Монте Карло. В родния ефир „Забравена” ще може да бъде видян есента.

Zabravena_Teeser shooting_4 Zabravena_Teeser shooting_3 Zabravena_Teeser shooting_2 Zabravena_Teeser shooting_1

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Първият бг сайт или медия обявяваща че е сниман в България. По новините могат да дават всичко – как някой се е напил, 1000 пъти за Гришо и Никол или колко поскъпнали яйцата, но никога нещо хубаво като че един страхотен (според мен ще е страхотен, надявам се) е сниман в България.
    А сега за сериала. Фен съм на Стана още от Касъл, така че Absentia ще се гледа 100%. Този тийзър ме хайпна оше повече. Чакам го с нетърпения

  2. Haresvam Stana osthe or Kasal I smqtam Che takava neveroqtna aktrisa nqma nachin DA uchastva v tap serial.Tozi serial shte bade na nivo shtom uchastva Samata Keit Beket ☺ jelaq I mn uspeh iiiiiiii az Sam veche fen na seriqla ?

  3. Не зная какъв ще е сериала – очакваме го! Надявам се да е добър! Относно обаче коментарът ви за българските екипи, които работят в чуждите продукции снимани тук …НИКАК ама никак не сте прави. Нашите хора са абсолютни професионалисти, конкурентноспособни, работливи и отдадени. Можем да се гордеем с много от тях – преди няколко години цял гримьорски екип беше номиниран заедно с американските си колеги за Оскар! Операторски групи, асистенти, художници са уважавани и ценени заради моженето си от световни режисьори и артисти.

    1. Няколко пъти препрочетох новината, но никъде не открих и намек за критика към българските екипи, работещи в чужди продукции :/

    2. To па едни екипи, то па едни продукции… леш до леш. В новината наистина никъде не се коментират спорните качества на родните „специалисти“, но патриотичната госпожа е видяла статията през фейсбук, където беше обявена с по-критичен анонс.

  4. Извинете за включването малко out of the blue, но знаете ли кой/къде е басейнът от снимките?

  5. Бях част от този екип и мога да ви уверя че от продуцент до хигиенист на терен(сериала е предимно с външни локации) бяхме в прекрасни отношения,звездите участващи в него и идващите от Сони продуценти бяха във възторг от екипа,не съм участвал в таква продукция до сега,всичко вървеше гладко и на супер ниво