Untitled

Малко след като беше обявено, че „Майка!”(„mother!”), новият филм на любимия ни Дарън Аронофски („Реквием за една мечта”, „Изворът на живота”, „Черен лебед”, „Ной”), ще дебютира в края на август на 74-тото издание на фестивал във Венеция, получаваме и нетърпеливо очакваната първа реклама на филма.

Все още не знаем много подробности за сюжета (трейлърът не помага, тъй като става дума за класически тийзър) извън това, че става дума за психологически трилър-мистерия с хорър елементи, който разказва историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие.

В случай, че сте забравили или пък не знаете, в главните роли в „Mother!” влизат Дженифър Лорънс, Хавиер БардемМишел Пфайфър и Ед Харис. Вижте първия трейлър.

Да, трейлърът не разкрива много, но това е добре. Филмът е мистерия и няма нужда да научаваме всичко още от първата реклама, както често се случва напоследък. А в случая, лично ние няма нужда да виждаме каквото и да е – „Mother!” е филм, който ще гледаме „no mother what” (pun intended). Между другото, прогнозираме, че и пълният трейлър също няма да даде много сюжетни отговори.

Като цяло, това, което виждаме, ни харесва много (Мишел Пфайфър е невероятна жена, все още способна да ни разбие сърцето) и единственото ни разочарование е, че не откриваме нищо от приказния визуален стил от първия постер с Дженифър Лорънс. Адски ни се гледаше нещо подобно.

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 13 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Макар и неравномерен като сюжет, Tale of Tales притежаваше страхотната визия, загатната в първия постер на Mother.
    И на мен ми се искаше нещо подобно, но дори и във Фонтанът визията на Арановски е далеч от морбидната пъстрота на плаката, така че не очаквах коренно да измени на „стила“ си. 🙂