Ако някой се е притеснил, че скоро не е чувал (почти) нищо за Уди Алън, то е защото в момента неуморният ни, любим откачалник работи по следващия си проект – „Wonder Wheel”. И за да не пропуснем да се заредим в готовност, тръпнещи в очакване какво ще сътвори (защото телевизионната му забежка „Crisis in Six Scenes” не беше нищо особено…), се появяват първите снимки от бъдещия му филм. На тях откриваме Кейт Уинслет и Джъстин Тимбърлейк – каква комбинация само!

Както винаги, не се знае почти нищо за сюжета, освен че персонажите ще бъдат с големи сърца, ще има любовни афери, изневери и… гангстери. О, и да обърнем отново внимание на факта – Уди Алън се завръща в Ню Йорк (името на филма е названието на голяма атракция в Кони Айлънд, Бруклин)!

Justin-Timberlake-Wonder-Wheel

Kate-Winslet-Wonder-Wheel

Изглежда вдъхновяващо, и то не само защото действието ще се развива в средата на миналия век – Уинслет винаги поднася приятни изненади с нюансирани, страхотни актьорски изпълнения, а Тимбърлейк има още доста да се учи, но гарантира приятно присъствие, а особено ще ни бъде интересно как го е „подхванал” майстор Уди.

Очевидно неуморният режисьор е способен да преглътне разочарованието от напрежението, което му е създала работата в телевизията, защото той отново обединява сили с Amazon за работата по „Wonder Wheel”. Във филма участват още Джуно Темпъл, Джеймс Белуши и Макс Касела.

Щатската премиера е насрочена за 1 декември 2017. We’re waitin’!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *