Много отдаван не сме обръщали новинарско внимание на „Спайдър-мен: Завръщане у дома” – видяхме доста реклами, но нито една не ни беше достатъчно убедителна, че да се запалим истински и да продължаваме да следим кампанията на филма чак толкова отблизо. Освен това в последните дни малко се напрегнахме от непрекъснатото обсъждане какво се случва с комиксовите вселени на Sony и Marvel (свързани ли са, не са ли, кой герой къде ще се появява и всякакви подобни), затова малко се дистанцирахме. Това е и причината да не отбележим интересната новина, че Карнидж ще е злодеят в предстоящия „Venom”.

Днес се включваме поради две причини. Едната е, че покрай предстоящата премиера този петък, Sony и Marvel са се напънали за един последен маркетингов „push” и има (що-годе) любопитни неща за отбелязване, а другата е, че днес част от нас ще гледат филма, а си имаме нещо като традиция в дните на прожекциите за журналисти да пускаме рекламни ъпдейти за съответното заглавие.

Това, което предлагаме на вниманието ви, е една от откриващите сцени на „Спайдър-мен: Завръщане у дома” (доколкото разбираме, преди нея се запознаваме с героя на Майкъл Кийтън – Ейдриан Туумс, който става Лешояда) – тя представлява част от видео-блога, който си води Питър Паркър. Също така сме прибавили един vignette, посветена на Лешояда и няколко клипа.

First 4 Minutes

https://www.youtube.com/watch?v=OmE8cujOcBo

Vignette – The Vulture

Клипове

В заключение ви представяме и няколко плаката, които може да откриете веднага след официалния синопсис.

Младият Питър Паркър/Спайдър-мен (Том Холанд), който направи впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите”, се опитва да свикне с новата си самоличност на „web-slinging” герой в „Спайдър-мен: Завръщане у дома”. Развълнуван от преживяването си с Отмъстителите и под зоркия поглед на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър), Питър се завръща у дома при леля Мей (Мариса Томей). Той се опитва да влезе в релсите на нормалното си ежедневие, разсейван от желанието да докаже себе си като нещо повече от „your friendly neighborhood” Спайдър-мен. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.

spider-man-homecomign-poster-33-20170704 spiderman_homecoming_ver12_xlg spiderman_homecoming_ver11_xlg spiderman_homecoming_ver10_xlg spiderman_homecoming_ver9_xlg spiderman_homecoming_ver6_xlg spiderman_homecoming_ver5_xlg

Режисьор на „Спайдър-мен: Завръщане у дома” („Spider-Man: Homecoming”) е Джон Уотс („Cop Car”), а в ролите са Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър, Мартин Стар, Логан Маршал-Грийн, Доналд Глоувър, Лора Хъриър, Тони Револори, Майкъл Чернъс, Джейкъб Баталон, Ханибал Бърес, Кенет Чой, Ангури Райс, Джон Фавро, Бокийм Уудбайн, Зендая и други.

Българската премиера е 7 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. А понеже минаха вече няколко години от представянето на втора фаза и тя вече премина зенита и апогея си и устремено върви към своя край, та в тази връзка малко остана до Безкрайната война. Не че е рано или късно, но все пак не е ли време за един тийзър на Безкрайната война?

    П.С. Или може би ще ни зарадват в събота?

    1. Фаги казал трейлър чак към Октомври месец със Тор.

    2. На Comic con със сигурност ще има, ама дали ще го пуснат онлайн после…….

    3. Ридик
      Той така или иначе ще изтече. Някой ще успее да до заснеме с телефона си, па макар и с отвратително качество пак ще го видим 🙂