В случай, че някой е забравил как трябва да очакваме от 20th Century Fox филм с R-ограничения, подобно на първото шпионско приключение, компанията предлага на нашето внимание нов трейлър на „Kingsman: The Golden Circle” – във версия „Red Band” и „Green Band”. Не видяхме друга разлика, освен едно “Fuck”, измучано в края на трейлъра от Чанинг Тейтъм, което си е тотална загуба на ресурс, но… така стоят нещата. Най-хубавото в случая е, че в кадър (вече) се появява „възкръсналия” агент на Колин Фърт – убедете се с очите си!

Много е сладко и включването на Джулиан Мур – и един кадър може да ти оправи настроението, ако от него струи нейната слънчево-злодейска усмивка! А онзиден (почти) цялата тайфа е била пред публиката на Comic-Con – младият Тайърн Еджъртън, прекрасният Колин Фърт, Хали Бери, Чанинг Тейтъм, Педро Паскал и страхотният Джеф Бриджис плюс един от създателите на „Kingsman” – Дейв Гибънс и „огнената” сценаристка Джейн Голдман – как да не им завижда човек на хората отвъд Голямата вода…

В контекста „нърдия” на тема комикси и супер-агенти, вчера се появи и една кратичка, рисувана среща между Егси и звездата от анимационната шпионско-шегаджийска поредица на FX – Арчър. Вижте!

Надали има някой фен на Матю Вон и лудешкия му предишен филм по темата – „Kingsman: Тайните служби”, който да не знае за какво става дума в продължението, но все пак ще припомним, че в „Kingsman: The Golden Circle” двама от познатите от „Kingsman: Тайните служби” герои – Егси (Еджъртън) и Мерлин (Стронг) заминават отвъд Голямата вода в търсене на съюзници. Там попадат на независимата шпионска организация „Statesman” – група отракани каубои (Тейтъм, Паскал, Бриджис). Новото приключение ще предложи поредното сериозно изпитание за силата на агентите и в двата елитни шпионски отряда – техните екипи ще се обединят, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света, като това упражнение неусетно се превръща в навик за Егси…

Сега е моментът да хвърлите и поглед на новите постери, в които (почти) всеки герой се е изпъчил в… героична поза и които носят „печати” – „костюмиран” или „обут” (в зависимост от националната принадлежност). Шантавата Попи само носи категоричното определение „заблудена”, а ние се чувстваме (все още) подведени, защото до момента не сме зърнали никъде сър Елтън Джон in person – някак си подозираме, че и на него му е отредена забавно-предизвикателна роля, и нямаме търпение да ни се появи, в цялата си прелест!

kingsman_the_golden_circle_ver13_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver12_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver11_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver10_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver9_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver8_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver7_xlg

kingsman_the_golden_circle_ver6_xlg

Режисьор на „Kingsman: The Golden Circle” е Матю Вон. Сценарият е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите са Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Колин Фърт, Джеф Бриджис, Чанинг Тейтъм, Джулиан Мур, Педро Паскал, Хали Бери, сър Елтън Джон и др.

Премиерата на филма е на 22 септември – след два месеца и един ден!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *