Вчера вечерта на организирано от официалния фен клуб на Disney традиционно експо D23 беше представен отличен поглед зад кулисите от „Междузвездни войни: Последните джедаи”, който успя да ни надъха не по-малко от първия трейлър и затвърди убеждението ни, че филмът на Райън Джонсън ще бъде нещо различно от останалите части на сагата.

Видеото стана и повод най-накрая да се амбицираме и да наваксаме с отразяването на фокусирания върху силните женски образи от цялата „Star Wars” вселена късометражен анимационен сериал „Star Wars Forces of Destiny”. Ето епизодите до момента:

Star Wars Forces of Destiny

И понеже така и така сме се хванали да пишем за „Star Wars” се възползваме от случая, за да отправим поглед (снимков и видео) към впечатляващо изглеждащата нова тематична атракция в Дисниленд „Star Wars Galaxy’s Edge”. Тя представлява отдалечен търговски пост на ръба на галактиката, където ще имате възможност да участвате в битка между Първия орден и бунтовниците. Ще можете да усетите какво е да си в Звезден разрушител или пък да пилотирате Хилядолетния сокол.

От Disney са подготвили и още една атракция, част от ваканционната им концепция Disney 360, която ще ви позволи да отседнете в Star Wars хотел.

Star Wars Galaxy’s Edge

star-wars-galaxy-edge

Disney 360 vacation concept

star-wars-hotel-walt-disney-world

star-wars-hotel-walt-disney-world

star-wars-hotel-walt-disney-world

star-wars-disney-parks-images-2

Продължаваме с едно задкулисно видео от играта „Star Wars Battlefront 2”, което разкрива интересни подробности за историята…

https://www.youtube.com/watch?v=pryBP4K-_34

… а за финал, за да направим още една своеобразна връзка с вчерашната ни новина, вижте и два неофициални кадъра и едно видео от снимачната площадка на самостоятелния филм за Хан Соло, който коментирахме вчера. Трябва да кажем, че това, което виждаме, ни грабва окото.

0707-new-star-wars-set-2-wm-3 0707-new-star-wars-set-1-wm-3

Всякаква интересна информация (и реклами) за цялата вселена на „Star Wars”, може да откриете в новините ни по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *