Тийзър на сериала „Krypton” за планетата на Супермен

от на 2017-07-30
 

Още „изостанали” Comic-Con новини – компанията Syfy представи трейлър на подготвяната „предварителна” поредица на DC Comics „Krypton”. Продуцент е Warner Horizon Television и в основата са герои, създадени от Джери Сигъл и Джо Шустър, публикувани в DC Comics.

Надали има някой, който да не е чувал за Криптон и Супермен – е, идеята на този сериал е да върне почитателите на супергеройски приключения около две поколения преди появата на легендарния Кал Ел и преди разрушаването на родната му планета. В сюжета на „Krypton” са преплетени приключенски и фантастични мотиви – достатъчна причина да се взрем с подчертан интерес към бъдещето на поредицата.

А ето и първият официален (преди време имаше един, който беше покрит скоропостижно) тийзър:

При все, че става дума за откъслечни кадри, на нас „Krypton” ни изглежда прилично, макар и доста патетично – пък кръвта, пък „Дома на Ел”, ясно е, че така стоят нещата, ама не е (много) добре, като се прекалява с рекламната помпозност…

Ролята на суперменския дядо е дадена на Камерън Къф, по време на който Домът на Ел е низвергнат, а той се бори да възстанови честта на семейството и да спаси любимия си свят от хаос. Името, което му е дадено – Seg-El, е реверанс към единия от създателите на Супермен – Джери Сигъл, но също и препратка към сериала на Джон Бърн от 80-те години „The World of Krypton”. Ролята на Лита Зод в сериала е поверена на Джорджиана Кембъл, Алура Зод е Ан Огбомо, Иън МакЕлхини пък е Вал-Ел, дядото на споменатия Seg.

Пилотната серия на „Krypton” е написана от Дейвид С. Гойър („Човек от стомана”, „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, трилогията „Черният рицар”) и Иън Голдбърг („Once Upon a Timе”, „Terminator: The Sarah Connor Chronicles”). Режисьор е Колм МакКарти („She Who Brings Gifts”, „Peaky Blinders”), а изпълнителни продуценти са Гойър и Деймиън Кайндлър („Sleepy Hollow”), който ще влезе и в ролята на шоурънър.

Премиерата на сериала се очаква по някое време догодина.

krypton-social

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2017-07-31 at 08:55

  Изглежда МНОГО по-добре от колкото предполагах, а и дори самия Джеф Джоунс намекна, че вместо досаден праволинеен прикуъл тип сапунена опера сериала ще включва и доста неочаквани конспирации, свързани с пътуване във времето на DC супергерои с цел предотвратяване на убийството на предците на Супермен и по този начин затриването му от историята ала Терминатор. Май и Брейниак ще е замесен. С две думи, определено повдигна интереса и ще се гледа.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-07-31 at 10:20

  Интересното е, че тва май ще е канон на DCEU.

  Отговор

 • SuperGrandPa
  2017-07-31 at 14:15

  предишните Тийзър & Трейлър:
  https://www.film.ru/afisha/trailers/955320

  Отговор

Коментирайте