По причини, които не можем да определим съвсем, доскоро не харесвахме Сара Полсън – не че я смятахме за некадърна, напротив, просто имаше нещо в нея, което не ни кефеше. Но след страхотното ѝ, наградено с „Еми” изпълнение в „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, не само, че вече не ни дразни, но ни стана и любимка.

Поради тази причина сме щастливи да научим, че тя се присъединява към актьорския състав на новия филм на М. Найт Шамалан – „Glass”, а новината беше съобщена лично от режисьора в неговия туитър акаунт.

В случай, че сте пропуснали предишната, доста голяма новина, след големия успех на „На парчета” („Split”), който се оказа изненадващо  продължение на „Неуязвимият” („Unbreakable”), М. Найт Шамалан обяви, че работи по сценария на ново продължение, което да обедини двата филма, и неговото заглавие ще е „Glass” по прякора (мистър Глас) на героя на Самюел Л. Джаксън Елайджа Прайс, който се явява основният антагонист във вселената.

Краткият официален синопсис на филма гласи:

Следвайки завършека на „На парчета”, „Glass” следва Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кръмб, Звяра, и след поредица от ескалиращи сблъсъци, сенчестото присъствие на Прайс започва да изплува като оркестратор, който притежава тайни, критични и за двамата мъже.

Ролята на Сара Полсън все още не е известна, но се надяваме да е съществена. Тя се присъединява към вече обявените Самюъл Л. Джаксън (мистър Глас), Брус Уилис (Дейвид Дън), Ана Тейлър-Джой (Кейси Кук) и Джеймс Макавой (Кевин Уендал Кръмб, Патриша, Денис, Хедуиг, Бари, Джейд, Оруел, Хайнрих, Норма, Пол и Звяра).

Премиерата на „Glass” е предвидена за 18 януари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *