Първи тийзър трейлър на втори сезон на „Западен свят”

от на 2017-07-23
 

Светът вече е потопен в манията „Игра на тронове”, но HBO гледат уверено напред в бъдещето с надеждата за нов телевизионен хит. Затова и всички очи са насочени към чудесния „Западен свят”. Ужасно харесахме първи сезон, затова и му посветихме специална видео дискусия и няколко материала, които включват ексклузивно интервю със създателите Джонатан Нолан и Лиса Джой и текст за скрития смисъл зад имената в сериала.

Доскоро не знаехме почти нищо за предстоящия втори сезон, освен краткия ъпдейт, че Талула Райли ще има по-голяма роля. Днес обаче, покрай течащия в момента Comic-Con, бяхме приятно изненадани от официален трейлър, който ни разкрива повече за това, което ни очаква. А от видяното сме настроени за кървава вълна на отмъщение.

Вижте сами:

Уилям (Ед Харис) изглежда повече от доволен. Както и го оставихме в края на първи сезон. По-дълбокото ниво на играта вече е достигнато. Купонът тепърва предстои и ние нямаме търпение да станем свидетели на какво е способна побеснялата Долорес. Парчето „I’ve Gotta Be Me” също чудесно се връзва с темата на новия сезон. Ще ви държим в течение, в случай, че получим нови рекламни материали.

Втори сезон се очаква да се появи по някое време през 2018 г.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте