Първи поглед към „Serenity” с Матю Маконъхи и Ан Хатауей на Стивън Найт

от на 2017-07-29
 
Матю Маконъхи и Ан Хатауей се забавляват в

Матю Маконъхи и Ан Хатауей се забавляват в шоуто на Греъм Нортън

Често се случва да имаме пропуски, но то не може всичко да се изръчка като новинарски поток – има толкова много подробности за най-различни проекти, повечето от които (живо) ни интересуват, че винаги са необходими (поне) няколко часа в повече на денонощие, за да се – и ви – информираме.

Дойде време за първия поглед към най-новия филм на сценаристът-режисьор Стивън Найт, режисирал „Redemption” с Джейсън Стейтъм и камерния трилър „Locke” с Том Харди, но добре познат като сценарист на „Източни обещания” на Дейвид Кроненбърг и създател на „Peaky Blinders”, „Taboo”. Обещанието за „Serenity” е „ноар” и трилър – любими жанрове, които се обзалагаме, че създадат впечатляваща атмосфера, а главните действащи лица в нея са Матю Маконъхи и Ан Хатауей.

DFwfhokWAAATv5u

Serenity” е тайнствена история за капитан на рибарско корабче, чието минало се стоварва безмилостно върху живота му в настоящето, на малък остров в тропиците. Капитанът се оказва в клопка – в една нова реалност, а тя може и да не се окаже точно това, което изглежда.

Много обичаме подобни синопсиси – хем те „зарибяват” с мистериозност и трилър-елементи, хем не ти казват нищичко, което да ти развали удоволствието от предстоящите срещи с трейлъри, а защо не – и с филма на голям екран?! За удоволствието сме сигурни, защото комбинацията между Матю Маконъхи и Стивън Найт е най-малкото взривоопасна – знаем на какво са способни и очакваме съвместното им дело. Не бива да забравяме и „съучастието” на Ан Хатауей. В актьорския екип са още Джейсън Кларк, Джимон Хонсу и Джеръми Стронг, а също и прекрасната Даян Лейн.

Продуценти на „Serenity” са Гай Хийли („Locke”) и носителят на „Оскар” Грег Шапиро („Войната е опиат”, „Враг номер едно”). В момента филмът се снима на остров Мавриций и все още няма премиерна дата, но се предполага, че Стивън Найт може би ще стане готов по някое време през 2018.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте