Нов трейлър на „Starship Troopers: Traitor of Mars” с Каспър Ван Дийн и Дейна Майър

от на 2017-07-19
 

Двадесет години след първата инвазия, войната дойде на Марс.

След първия тийзър от началото на миналия месец, ред е на един малко по-подробен поглед към „Starship Troopers: Traitor of Mars” – най-новия анимационен филм от поредицата „Звездните рейнджъри”. Действието се развива непосредствено след събитията в „Starship Troopers: Invasion” и следва генерал Джони Рико, който се оказва релокализиран в изолирана база на Марс. Федерацията планира нападение над родната планета на буболечките и Марс се оказва важна цел в ответния удар. Докато флотът е далеч, върху Рико и неговите подчинени, включително Изабел „Дизи” Флорес, пада тежката задача да отблъснат атаката.

Ролите на Рико и Дизи се озвучават от титулярните актьори от оригиналния филм на Пол Верховен Каспър Ван Дийн и Дейна Майър. Чуйте ги и вижте.

Масовките изглеждат доста прилично, но за сметка на това лицата на героите са от дървени по-дървени – директно ни връщат двайсетина години назад във времето. Но това са бели кахъри. Ще преживеем и ако историята е тъпа – вече доста пъти сме споменавали, че предпочитаме такива глупави продължения, отколкото някой импотентни игрален римейк.

Режисьор на „Starship Troopers: Traitor of Mars” е Синджи Арамаки („Appleseed”, „Halo Legends”, „Starship Troopers: Invasion” ), а сценарист е авторът на оригиналните „Звездните рейнджъри” и „Робокоп”, както и на „Starship Troopers: Invasion” Едуард Нюмайър. В ролите на Джони Рико и Дизи Флорес, както вече стана ясно, се завръщат Каспър Ван Дийн и Дейна Майър. Партнира им ДеРей Дейвис.

starship-troopers-mars-covers-20170718

Starship Troopers: Traitor of Mars” ще е в кината само един ден – 21 август 2017, а от следващия ден, 22-ри, ще бъде достъпен за Digital download. Премиерата за DVD и Blu-ray е 19 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2017-07-19 at 16:44

  Дизи ич не си прилича, не че Рико е „той“.
  А тя защо е още жива, какво съм пропуснал покрай анимациите?

  П.П. Нещо, рязко ми се догледа оригиналния филм

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-07-19 at 16:51

  Абе и ракът е риба, ай гес…

  Отговор

 • Иван
  2017-07-19 at 18:14

  Такъв кев беше тоя филм като излезе, а карантиите бяха добър шок за неподготвените и нежни Star Wars фенове. Може да беше леко глуповат, но беше зверска мания.

  Отговор

 • Riddick
  2017-07-19 at 21:26

  Ай ся, що пак опряхме до Star Wars феновете, аз например съм грубоват и ментално нестабилен…

  Филма си беше чук, и имаше предпоставка „звездите“ му да избухнат, ма нейсе. Каспар ван Дийн бе спряган и за Спайдър мен, и аз си мислих, че е идеален. По това време въртяха анимацийките, и той си беше екстра за колежанския Питър Паркър.
  Дейна Майер също бе привлякла интереса към себе си, но не й се получи.
  От друга страна Денис Ричардс, само с едни цици направи прилична кариера за недъгава актриса, а Хийл Патрик Харис, направо си стана топ звезда

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2017-07-20 at 10:59

  Оригиналният филм е чук. Самият факт че излезе в една и съща година със Starcraft го напъна още повече по пътя му към култовия статус. След това обаче shit hit the fan и всичко приключи.

  А имаше потенциал да се развива още. ✌️

  Отговор

 • 2017-07-20 at 15:35

  Мега малоумен филм! 😀

  Отговор

Коментирайте