Джеймс Камерън представя нов трейлър на „Терминатор 2 3D” 

от на 2017-07-02
 

Не е за вярване, но имаме приятели, които не харесват „Терминатор 2” и не разбират какво точно му е великото. Ние обаче не им се сърдим – всеки си има недостатъци, а и не може абсолютно всички да отбират от това изкуство. Съветва ме ги обаче (понеже знаем, че в момента четат) да не се изказват публично, за да не се излагат. Също така ги молим да ни спестят оправданията и възмущението си, за да не ги споменем следващия път с точни имена и адрес.

След това, къде шеговито, къде абсолютно сериозно встъпление, да продължим по същество. Както вероятно знаете, тази година ненадминати екшън-шедьовър на Джеймс Камерън се завръща на голям екран в 3D вариант. Вече видяхме един ефектен трейлър, а сега е ред и на втори, в който лично Камерън ни убеждава в качеството на 3D конвертирането.

Обожаваме Камерън „no matter what”, но гледайки тази реклама, се сещаме за глупостите, които наговори за  „Терминатор: Генисис” и ни е трудно да му повярваме. Добре че сме гледали триизмерните версии на „Титаник” и знаем, че качеството наистина ще е най-доброто възможно. Освен това, няма как да не ни хрумне и мисълта, че вместо да се занимава да рекламира 3D-та, да си наляга парцалите с „Аватар”-ите, че по-млад няма да стане.

Иначе, ще гледаме „Терминатор 2 3D” на всяка цена и ще му се изкефим на макс, тъй като многократно сме споменавали в предишните ни новини, че нямаме нищо против конвертирането на любими филми в 3D, ако това е начинът да ги видим отново на кино. Тъпото е, че все още нямаме информация дали това ще се случи у нас или не. Но колкото повече наближава Щатската премиера, толкова по-малък става шанса за нас.

Режисьор и сценарист на „Терминатор 2: Страшният съд 3D” („Terminator 2: Judgment Day 3D”) е Джеймс Камерън, а в ролите са Арнолд Шварценегер, Едуард Фърлонг, Линда Хамилтън, Робърт Патрик, Джо Мортън, Ърл Боуен и др.

Американската премиера на филма е 25 август.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте