До съвсем скоро Джаред Лето се снимаше рядко във филми, като междувременно отделяше внимание на групата си „Thirty Seconds to Mars”. Откакто обаче спечели „Оскар” за ролята на травестит, болен от СПИН в „Клубът на купувачите от Далас”, актьорът явно е решил да се възползва от възможностите, които наградата му предоставя. Миналата година го гледахме като Жокера в „Отряд самоубийци”, а тепърва нямаме търпение да видим как ще се представи в свръхочаквания „Blade Runner 2049”.

Макар покрай спорния „Отряд самоубийци” Лето да изрази известно разочарование от крайния резултат, актьорът явно не се е отказал от комиксовите адаптации. Според Deadline има голяма вероятност да видим Лето в ролята на Bloodshot в предстояща адаптация на поредицата комикси на Valiant, стартирала през 1992 г.

Ролята на Лето ще бъде на протагониста Анджело Мортали, наемен убиец за мафията, който е натопен за убийство. Когато се явява да свидетелства, той е предаден от ФБР агента, който би трябвало да му помогне. След това е отвлечен и подложен на брутални експерименти, които трансформират тялото му в оръжие, притежаващо свръхчовешка сила и възстановителни възможности.

Не сме сигурни, че певецът с артистични наклонности е най-подходящият избор за ролята. Чисто физически не виждаме особена прилика с кръвожадния и мускулест герой. От друга страна Джаред Лето е минавал през фантастични физически трансформации и преди, така че нищо чудно и сега да ни изненада. Ще следим проекта с интерес и ще ви информираме за новости.

Bloodshot

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *