Брайс Далас Хауърд ще дебютира като режисьор със „Sorta Like A Rock Star”

от на 2017-07-31
 

Дъщерята на Рон Хауърд вече се чувства достатъчно сигурна в себе си, за да си постави следващата амбициозна задача – решила е да дебютира в киното като режисьор. Брайс Далас Хауърд ще сложи подписа си под „Sorta Like A Rock Star” – история за тийнейджърка, която се премества в автобуса на училището, който кара нейната майка!

Проектът е по книгата на Матю Куик („Наръчник на оптимиста”) и по него миналата година са работили Fox Searchlight, заедно с режисьора Мигел Артета („Beatriz At Dinner”, „Youth In Revolt”). Сега Брайс поема режисьорската тежест на крехките си рамене и вероятно съвсем скоро ще се намери кой да разпространява бъдещият филм.

Ето какво гласи синопсисът на книгата:

Амбър Апълтън живее в бус. Откакто гаджето на майка й ги е изгонил от къщи, Амбър, майката и вярното им до гроб куче Боби Голямото Момче (ака Тройно Б), те „къмпингуват” в задната част на „Hello Yellow” (жълтия училищен автобус, който кара майка й). Въпреки всичко Амбър се е обявила за Принцеса на надеждата и за момиче с непобедим оптимизъм, като непрестанно отказва да приеме лошите неща в ежедневието. Ала една фатална трагедия застрашава прочутия й оптимизъм и нейния начин на живот – дали Амбър ще продължи да бъде рок-звездата на надеждата?

С няколко странни герои и стопляща сърцата, вдъхновяваща история, този роман разкрива един красив, леко опърпан свят, изпълнен със смях, вярност и трудно-извоювана надежда. Светът е сцената за Амбър, а тя е всъщност… нещо като рок-звезда. Истина ли е това? Абсолютната истина.

За сценарист на „Sorta Like A Rock Star” е ангажиран Ол Паркър („The Best Exotic Marigold Hotel”, „Mamma Mia: Here We Go Again!”). А що се отнася до Брайс Далас Хауърд, тя не е съвсем „боса” в режисьорския занаят – във филмографията си има вече няколко късометражни филма и видеоклипове, като този по парчето на М83 „Claudia Lewis”, в който участва Лили Колинс.

Любопитно ни е каква битническа история ще се получи с тийнейджърката и училищния автобус, очакваме ъпдейти!

Ron Howard and Bryce Dallas Howard

Брайс Далас Хауърд има какво да научи от татко си.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте