Глен Мазара и Лен Уайзман пренасят „Sin City” на малкия екран

от на 2017-06-01
 

Отдавана се чуваше, че „Sin City: Град на греха” може да се пренесе на малкия екран (в днешно време всичко става на сериали, включително и доста от филмите на TWC/Dimension, така че, това не е изненада) и ето, че най-накрая имаме някакво раздвижване в тази посока.

Deadline съобщават, че с адаптирането на комикса на Франк Милър са се заели телевизионният ветеран Глен Мазара („The Shield”, „The Walking Dead”, „The Omen”) в качеството си на шоурънър и Лен Уайзман („Подземен свят”, „Умирай трудно 4.0”, „Зов за завръщане” и сериала „Sleepy Hollow”) като режисьор на пилотния епизод. Те двамата влизат и в ролите на продуценти, наравно със Стивън Луру („Град на греха: Жена, за която да убиваш”), Франк Милър и Боб и Харви Уайнстийн.

Засега няма кой знае колко информация, освен че сериалът „Sin City” ще се различава доста от филмите на Робърт Родригес и ще представи нови, оригинални герои и сюжетни линии в познатата ни вселена. Не се знае обаче дали разликите ще включват и характерния визуален стил.

Ние сме почитатели на комиксите на Милър, адски харесваме първия филм на Родригес и ще се радваме да видим качествена телевизионна адаптация. Така че ще следим развитието на проекта, без обаче да възлагаме кой знае какви надежди – „Град на греха: Жена, за която да убиваш” (който въпреки положителното ревю на Влади, повечето от нас намират за доста слаб) ни стои като обица, че нещата могат да се объркат.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте