midnighters

Killing is easy. Getting away with it… is murder.

След два дни на филмовия фестивал в Лос Анджелис ще се състои премиерата на „Midnighters”, който е описван от програматора на феста Марк Мейхард като „силно стилизиран и визуално бляскав съспенс трилър”. Освен това, в официалния синопсис се правят референции към Хичкок и се споменава, че филмът е в традициите на „Blood Simple”, „Плитък гроб” и „Blue Ruin”. С други думи, доста смели изказвания, които не сме сигурни, че ще намерят покритие.

Midnighters” е пълнометражният дебют на дългогодишния телевизионен монтажист Джулиъс Рамзи, който през последните години се ориентира към режисурата с епизоди на „The Walking Dead”, „Outcast” и „Scream”, а сценарият е дело на брат му Олстън Рамзи, който също е дебютант и е доста интересна личност. Той е писал политически речи, включително на министъра на отбраната на САЩ Робърт Гейтс, генерал Дейвид Петреус в Афганистан и държавния секретар на департамента по вътрешна сигурност на САЩ Джей Джонсън.

Действието на „Midnighters” се развива в навечерието на новата година, когато надеждите за ново начало и светло бъдеще се сбъдват. Не и тези на двойката Линдзи и Джеф Питман, чийто обтегнат брак се изправя пред върховно изпитание, след като двамата прикриват ужасно престъпление и са хванати в мрежа от лъжи и лудост.

Вижте първия трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=vQc8kQIeGCg

Не виждаме нищо, което да ни грабне особено, но бихме хвърлили едно око на проекта най-вече заради творческия екип в лицето на Алекс Есо, която много харесахме в доста приличния „Starry Eyes”, както и на сценариста Олстън Рамзи. Много ни е интересно как ще се справи с подобен жанров филм един автор на политически речи.

Ето и един постер.

плакат

Режисьор на „Midnighters” е Джулиъс Рамзи („The Walking Dead”), по сценарий на Олстън Рамзи. В ролите са Алек Есое, Пърла Ханей-Джардийн, Уорд Хортън, Дилън МакТий, Джоузеф Лий Андерсън и др.

Премиерата е на 19 юни на Лосанджелиския филмов фестивал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *