Untitled1

Първият тийзър за анимационния филмMary And The Witch’s Flower” се появи в края на миналата година и събуди киномански страсти у нас, а появата на пълен трейлър преди два месеца превърна вълнението ни в нетърпение. Първият филм на Studio Ponoc, чийто екип е съставен предимно от артисти, работили в Studio Ghibli, изглежда фантастично и ако не разбирате защо така се превъзнасяме, ви предлагаме да видите трейлъра:

Усещането за магията на Хаяо Миядзаки е осезаемо и тук. Ако първият поглед беше по-концептуален и загатна какво можем да очакваме от историята, тук видяхме няколко удължени сцени, които представят нови краски от шантавия и прекрасно изрисуван свят.

Филмът е режисиран от Хиромаса Йонебаяши („The Secret World Of Arrietty”, „When Marnie Was There”), а сценарият е адаптация на книгата „The Little Broomstick” от Мери Стюарт. Историята следва момичето Мери, която открива тайнствено цвете и се отправя на вълшебно пътешествие в магьоснически свят.

Все още липсва информация за премиерна дата, но се надяваме да видим „Mary And The Witch’s Flower” преди очакваното завръщане на Хияо Миядзаки.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *