Както вероятно знаете, след известен период на „пенсия” (през който ни се струва, че работи повече от когато и да било) Стивън Содърбърг се завръща на големия екран с heist комедията „Logan Lucky” с участието на Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър, Райли Кийоу и Даниел Крейг. Вече видяхме един трейлър на филма, който ни убеди, че Содърбърг не е загубил моджото си и усета за този тип caper истории, а сега е ред на нова реклама, която ни разкрива малко повече подробности за сюжета. А в най-общи линии, той е следният:

Логан са семейство работяги от хълмовете на Западна Вирджиния, известни с лошия си късмет близо 90 години. Но двамата, нямащи какво да губят, не особено умни братя Джими (Тейтъм) и Клайд Логан (Драйвър) решават да сложат край на това „проклятие” и да обърнат късмета си, като измислят схема за обир на 14 млн. долара, която смятат да осъществят по време на легендарното NASCAR състезание Coca-Cola 600 на пистата Charlotte Motor. Планът е да използват сложната система от хидравлични тръби под пистата, докато състезанието служи за прикритие.

По всичко ни изглежда, че наред с „Baby Driver”, „Logan Lucky” ще е сред най-оригиналните и забавни филмови развлечения за годината (и в двата обаче ще има повече кино от доста други произведения, претендиращи да са „изкуство”) и нямаме търпение да го видим на голям екран. Содърбърг е истински майстор и се радваме, че се завръща към киното.

Отново ви предлагаме и официалния постер на филма, украсен от четиримата главни hillbilly обирджии.

плакат

Режисьор на „Logan Lucky” е Стивън Содърбърг, по сценарий на Ребека Блънт. В ролите са Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър, Райли Кийоу, Даниел Крейг, Хилъри Суонк, Сет МакФарлан, Кейти Холмс, Катрин Уотърсън, Дуайт Йокам, Себастиан Стан, Дейвид Денман, Мейкън Блеър, Джак Куейд, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 18 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments