Последният път, когато обърнахме внимание на „Войната за планетата на маймуните“ на Мат Рийвс, се запознахме с един от най-интересните нови герои на филма – Лоша маймуна (Стийв Зан), който е избягал от зоологическата градина на Портланд и дълго време живее сам, преди да срещне Цезар. Заедно с дългичкия клип, който видяхме, в мета се появи и един идеен графити (ала Банкси) постер на героя, който обаче не успяхме на ви представим.

Сега получаваме шанс да поправим пропуска си, като заедно с плаката ви предлагаме и две нови реклами – емоционален и доста ефектен разширен спот по повод изминалия международен Ден на бащата, който акцентира върху Цезар (Анди Съркис) и превръщането му в легенда, както и клип, в който Цезар се среща с раздаващият го като Курц от „Апокалипсис сега” полковник МакКълоу (Уди Хареслсън). Вижте.

A Father Becomes Legend

Клип – I Came For You

Във „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

Ето и споменатия постер на Лоша маймуна.

плакат

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите влизат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и други.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *